Arka Sokaklar'ın efsane isminden sürpriz karar! Siyasete atıldı: Milletvekiliği için başvuru yaptı!

Arka Sokaklar'ın efsane isminden sürpriz karar! Siyasete atıldı: Milletvekiliği için başvuru yaptı!

18 Kasım'da ekranlara gelen 638. bölümü ile yayına ara veren efsane dizi Arka Sokaklar'dan gelen haber dizinin hayranlarını üzüntüye boğarken dizinin efsane oyuncusu siyasete katılma kararı aldı.

18 Kasım'da ekranlara gelen 638. bölümü ile yayın hayatına ara veren Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi Arka Sokaklar'dan geçtiğimiz günlerde kötü haber gelmiş, cuma günleri izleyiciyle buluşan dizi kasım ayından bu yana ekranlara gelmezken dizinin hayranları aldıkları haberle üzüntüye boğulmuştu.

SİYASETE ATILDI

Efsane dizi tamamen rafa kalkarken Kanal D yönetiminin cuma akşamları efsane dizinin yerine 'Yıldız De Bana' isimli yarışmayı yayına sokacağı öğrenilmişti. Bu gelişme dizinin hayranları tarafından şaşkınlıkla karşılanırken efsane dizide 2006-2012 yılları arasında rol alan ünlü oyuncu Filiz Taçbaş siyasete atılma kararı aldı.

Arka Sokaklar - Rıza Baba İle Ayla Sarhoş Oluyor - YouTube

Bir döneme damga vuran 'Mahallenin Muhtarları' dizisindeki 'Behiye' karakteriyle ünlenen ve sonrasında Arka Sokaklar dizisinde gösterdiği performansla hafızalara kazınan Filiz Taçbaş siyasete atıldı.

Ünlü oyuncu, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvuru yaptığını duyurdu.

Taçbaş, "Cumhuriyetimizin 100. yılında bir olabileceğimiz, tüm sorunların altından tek yumruk olarak kalkabileceğimiz... Vatanıma ve milletime yoldaş olacağım bir göreve adım atıyorum. CHP İzmir 2. bölge milletvekili aday adaylığı için başvurumu yaptım. Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yoluma devam edeceğim. Saygılarımla" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN