Arka Sokaklar'ın eski oyuncusu geri dönüyor

Arka Sokaklar'ın eski oyuncusu geri dönüyor

Kanal D'de 18. sezonuna hazırlanan fenomen dizi "Arka Sokaklar"ın yeni sezon çekimleri başlıyor. 17 yılın ardından yapım şirketi değişen dizinin kadrosuna son olarak eski ekipten bir oyuncu daha katıldı.

Fenomen dizi “Arka Sokaklar”, 18. sezonunda yapım şirketini değiştirdi. Diziyi bu sezon Erler Film değil, D Media çekecek. Kanal D‘de 17 sezon boyunca seyirciyle buluşan dizi ekibinin yeni bölüm çekimleri için ağustos başında sete çıkması bekleniyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Erler Film‘de Türker İnanoğlu‘nun sağ kolu olan Yılmaz Ekmekçi‘nin de danışmanlık yapacağı dizide Zafer Ergin, Özgür Ozan, Türker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Oğuz Peçe, Kerimhan Duman‘ın yanı sıra Mustafa Üstündağ‘ın da anlaşma imzaladığı diziye eski ekipten bir oyuncu daha katıldı.

1-010.jpg

"Arka Sokaklar"ın avukat Başak’ı Perihan Ünlücan, eylül sezonunda yine cuma gününde seyirciyle seyirciyle buluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN