Arka Sokakların Murat Komiseri sosyal medyayı salladı! Yıllara meydan okuyor: “Bu karizma halis mi?”

Arka Sokakların Murat Komiseri sosyal medyayı salladı! Yıllara meydan okuyor: “Bu karizma halis mi?”

Arka Sokaklar dizisinde Murat karakteri ile hafızalara kazınan Uğur Pektaş, son görüntüsü ile herkesi kendine hayran bıraktı. Ekranlardan uzak duran ünlü oyuncu sosyal medyayı salladı. İşte Uğur Pektaş'ın yeni görüntüsü..

Uzun yıllardır Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Arka Sokaklar dizisi birçok oyuncuyu da kadrosunda ağırladı. Dizide Murat Komiser karakteri ile hafızalara kazınan Uğur Pektaş yeni paylaşımı ile sosyal medyayı salladım. Ekranlardan uzak kalmayı tercih eden ünlü oyuncu maneviyata yöneldi. Pektaş'ın son paylaşımını görenler şaştı kaldı. İşte Uğur Pektaş'ın yeni görüntüsü..

SOSYAL MEDYA SALLANDI


Arka Sokaklar dizisinin yakışıklı oyuncusu Uğur Pektaş, medya sektöründen eline ayağını çekti. Uzun yıllardır magazinden uzak bir hayat yaşayan ünlü oyuncu maneviyata yöneldi. Ekranlardan uzak duran yakışıklı oyuncu son halini sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

1

Survivor yarışması ile adını duyuran daha sonra oyunculuk kariyerine devam eden ünlü oyuncu Uğur Pektaş, büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı Murat karakteri ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu özel hayatı ile de merak ediliyor.
2008 yılında Arka Sokaklar dizisindeki partneri Gamze Özçelik ile evlenen yakışıklı oyuncu birkaç yıl sonra yollarını ayırdı.

2

Maneviyata yöneldiği için ekranlardan uzaklaşan Pektaş, son paylaşımı ile sosyal medyayı birbirine kattı. Arkadaşlarıyla Kadıköy'de video çeken Pektaş paylaştığı görüntüler ile 1 numara oldu. Ünlü oyuncunun paylaşımını görenler ise 'Murat Komiser karizmasından bir şey kaybetmemiş' yorumlarında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN