Armağan Çağlayan'ın enflasyon tepkisi güne damgasını vurdu: 'İbo Show filtresi uygulamış gibi"

Armağan Çağlayan'ın enflasyon tepkisi güne damgasını vurdu: 'İbo Show filtresi uygulamış gibi"

Ünlü sunucu armağan çağlayan, TÜİK tarafından açıklanan enflasyon sonrasında yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düştü. Çağlayan, Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “İbo Show filtresi uygulanmış gibi” diyerek takipçilerine güldürdü. İşte ünlü sunucunun o paylaşımı…

ZEYNEP ORHAN

Tüm ülkeyi yakından ilgilendiren Enflasyon oranları bugün açıklandı. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon verilerine göre, yıllık enflasyon 2023 yılında yüzde 64,77 oldu. Aylık artış ise yüzde 2,93 olarak açıklandı. Enflasyon verilerinin açıklanmasıyla beraber ünlü sunucu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı enflasyon yorumuyla gündem oldu. Sunucu, paylaşımında açıklanan enflasyonu “İbo Show filtresine” benzetti.

ENAG’A GÖRE YILLIK ENFLASYON AÇIKLANDI

Bağımsız araştırma kuruluşu Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG), aylık enflasyonu yüzde 4,12 açıklarken yıllık enflasyonu ise yüzde 127,21 olarak paylaştı.

Hem TÜİK hem de ENAG’ın açıkladığı enflasyon oranlarından sonra Armağan Çağlayan ise akşam verilere ilişkin sosyal medyada gündem olan bir yorumda bulundu.

yeni-proje-21.jpg

“İBO SHOW FİLTRESİ” BENZETMESİ YAPTI

Sosyal medya hesabı üzerinden enflasyon verilerine ilişkin bir paylaşımda bulunan ünlü sunucu, "TÜİK enflasyona, yılbaşı gecesi İbo Show filtresi uygulamış gibi :)" açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN