Artık çayseverler de gidecek: Starbucks menüsüne Rize çayını da ekledi

Artık çayseverler de gidecek: Starbucks menüsüne Rize çayını da ekledi

Türkiye'de en çok talep gören kahve firmalarından olan Starbucks, Türk kahvesinin ardından menüsüne Rize çayını da ekledi. Firmadan yapılan açıklamada, "Misafirlerimizin Starbucks'ı ikinci evleri gibi görmelerini istiyoruz. Bu kapsamda alışkın oldukları çay lezzetini mağazalarımıza taşıyoruz" denildi.

Dünyanın en popüler kahve zinciri Starbucks, Türkiye'deki menüsüne Rize çayını ekledi. 19 yıldır ülkede hizmet veren firma, geçtiğimiz dönemde menüsüne Türk kahvesini dahil ederken, bu kez 400 mağazasında sunacağı özel harmanlı demleme Türk çayını müşterisine sunacak.

'MİSAFİRLERİN BURAYI İKİNCİ EVLERİ GİBİ GÖRMELERİNİ İSTİYORUZ'

Konuyla ilgili olarak Starbucks’tan yapılan açıklamada, “Türk kahvesinin ardından Türk çayını da ürün gamımıza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Starbucks, Türkiye'deki misafirlerimizin sevgi duyduğu bir marka. Misafirlerimizin Starbucks'ı ikinci evleri gibi görmelerini istiyoruz. Bu kapsamda alışkın oldukları çay lezzetini mağazalarımıza taşıyoruz" ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN