Zeynep Bastık'a seyirciler sahnede dehşeti yaşattı! Konseri yarıda kesen sanatçı: Bunu neden yapıyorsunuz, aklım almıyor

Zeynep Bastık'a seyirciler sahnede dehşeti yaşattı! Konseri yarıda kesen sanatçı: Bunu neden yapıyorsunuz, aklım almıyor

Son dönemin başarılı sanatçılarından Zeynep Bastık, Mersin'deki konserini bitime 3 şarkı kala yarıda kesti. Sahneden inen ünlü şarkıcı sosyal medya hesabı aracılığıyla hayranlarına sitem etti...

Son dönemin yükselen yıldızlarından biri olan başarılı sanatçı Zeynep Bastık, Mersin'de hayranlarıyla buluştu. Ünlü şarkıcının konserine yüzlerce hayranı gelirken Zeynep Bastık, konserin bitimine 3 şarkı kala konseri yarıda bırakarak sahneden indi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla sert bir açıklama yayınlayan ünlü şarkıcı bu hareketiyle herkesi şaşırttı.

Son dönemde sahne performansı ve kostümleriyle adından söz ettiren Zeynep Bastık, bu kez de Mersin konserini yarıda keserek dikkatleri üzerine çekti. Konserini yarıda kesen başarılı sanatçı, sosyal medya hesabı aracılığıyla adeta ateş püskürdü.

Zeynep Bastik - IMDb

Mersin'de hayranlarıyla buluşan ünlü şarkıcı konserin bitimine 3 şarkı kala sahneden indi. Konser bitimi sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Zeynep Bastık, hayranlarına sitem etti.

Mersin'deki konseri sırasında hayranlarının sahneye su şişesi fırlattığını vurgulayan ünlü şarkıcı ayrıca konseri sırasında suratına lazer ışığı tutulduğunu söyledi.

zezo.jpg

"SAHNEYE ATILAN SU ŞİŞESİ..."

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Zeynep Bastık şunları söyledi:

"Dün akşamki konserimiz harika başlayıp, belli bir yere kadar da harika devam etti. Fakat gece daha sonra ikazlarımıza rağmen seyircilerin arasından suratıma tutulan oyuncak lazerle başlayıp yine suratımı sıyıran ve ciddi bir yaralanmadan kıl payı kurtulduğum sahneye atılan su şişesiyle devam etti.

CAN GÜVENLİĞİMDEN ENDİŞE ETTİM

Açıkçası yaralanmaktan korktuğum ve güvenliğimden endişe ettiğim için konseri son 3 şarkı kala bitirmek zorunda kaldım. Bazı kendini bilmezler yüzünden gelen onca kişiye bunu yaşattığım için özür dilerim. Gençlerin bu 'challange' adı altında eğlenceye döndürdükleri korkunç konser ritüelleri bizim için ciddi tehlike oluşturuyor artık. Bunu hangi duyguyla neden yapıyorsunuz? Aklım almıyor.

Zeynep Bastık kimdir nereli ve kaç yaşında? - Hayat Haberleri

SON DERECE ÜZGÜNÜM

Bu bir sevgi gösterisi mi? 'Sahneden in' deme şekli mi? Bizi stres topu olarak mı görüyor bazıları? Kafamda bir sürü soru. Birçok sanatçı arkadaşımın da başına geldiğini biliyorum, görüyorum bir süredir. Ne acı... Sizinle her yerde şarkılarımızı söylemek için can atarken, evimize bu korkunç anılarla dönüyor olmak emin olan bizi derinden yaralıyor. Çözümü nedir bilmiyorum. Ama son derece üzgün ve kırgın olduğumu söylemek istedim. Tekrar geri kalan tüm sevenlerimden özür dilerim. Dün söylediğim gibi daha makul zamanlarda ve şartlarda tekrar görüşmek üzere. Sizi çok seviyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN