Aşk-ı Memnu ikilisini buluşturan film Netflix’te zirvede

Aşk-ı Memnu ikilisini buluşturan film Netflix’te zirvede

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in olduğu, Netflix’te yayınlanan ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ filmi kısa sürede dünya genelinde zirvede yerini aldı. Film, 76 ülkede Top 10 listesinin üst sıralarında yer alırken, 13 ülkede ise 1 numara oldu.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, 24 Kasım’da sadece Netflix’te yayınlanan ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ filmi kısa sürede dünya genelinde zirvede yerini aldı. Film, 76 ülkede Top 10 listesinin üst sıralarında yer alırken, 13 ülkede ise 1 numara olmayı başardı.

Gönenç Uyanık’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı OGM Pictures yapımı film; başta Arjantin, Almanya, Kanada, İsveç, Finlandiya, Hollanda, Meksika, Fransa, Belçika, Brezilya, Portekiz, İtalya ve İspanya olmak üzere 76 farklı ülkede seyircilerin ilgisini gördü.

Ayrıca film, ilk yayın haftasında 13 ülkede en çok izlenen film oldu. Filmde Tatlıtuğ ve Saat, İstanbul’dan New York’a giderken havaalanında tesadüfen karşılaşan Mehmet ve Serin karakterlerine hayat veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN