Aşk-ı Memnu'nun 'Adnan Bey'i herkesi şaşırttı! Adnan Bey karakterine bakın hangi ünlü oyuncu hayat verecek

Aşk-ı Memnu'nun 'Adnan Bey'i herkesi şaşırttı! Adnan Bey karakterine bakın hangi ünlü oyuncu hayat verecek

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştuğu dönemde reyting rekorlarını alt üst ederek Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasına giren 'Aşk-ı Memnu' beyazperdeye taşınıyor. Büyük bir merakla beklenen filmde 'Adnan Bey' karakterine hayat verecek isim belli oldu.

İlk kez 4 Eylül 2008'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, 24 Haziran 2010'da ekranlara gelen 79. bölümüyle de final yaparak sona eren, Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Aşk-ı Memnu' adlı dizi beyazperdeye taşınıyor.

Filmde 'Bihter' karakterine Farah Zeynep Abdullah'ın, 'Nihal' karakterine ise Helin Kandemir'in hayat vereceği öğrenilmişti. Büyük bir merakla beklenen filmde bu kez de 'Adnan Bey' karakterine hayat verecek isim netlik kazandı.

Aşk-ı Memnu dizisinin Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluştuğu dönemde, dizideki 'Adnan Bey' karakterine Selçuk Yöntem hayat verirken 'Bihter' adıyla beyazperdeye taşınacak filmde 'Adnan Bey' karakterine bu kez Leyla İle Mecnun adılı dizide canlandırdığı 'Yavuz' karakteriyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Osman Sonant hayat verecek

Ufak Tefek Cinayetler'in Kerim Adil Sağlam'ı Osman Sonant kimdir?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN