Aslı Enver 2. Kez Evleniyor! Murat Boz'dan Sonra Doğru Adamı Buldu! Resmen Aşk Sarhoşu Oldu

Aslı Enver 2. Kez Evleniyor! Murat Boz'dan Sonra Doğru Adamı Buldu! Resmen Aşk Sarhoşu Oldu

Murat Boz'dan ayrıldıktan sonra hayatına başka isimleri alan oyuncu Aslı Enver, sonunda aradığı aşkı buldu. Enver kalbini iş insanı Berkin Gökbudak'a kaptırdı. Güzel bir ilişki yaşayan ikili bakın ne karar aldı?

Oyunculuğu kadar güzelliği ile de dillerden düşmeyen Aslı Enver, uzun süren Murat Boz ilişkisini bitime kararı almıştı. Defalarca barışıp ayrılan ikili son ayrılığı ile ilişkisine son vermişti. Nikah masasına gitmeleri beklenen Murat Boz-Aslı Enver çifti ayrılık kadarı sonrası başka isimlerle anıldı. Uzun süredir kalbini aşka kapatan Enver ise sonunda aradığı mutluluğu buldu. İş insanı Berkin Gökbudak ile aşk yaşayan Enver, bakın nasıl bir karar aldı? İşte detaylar.

aslienvekimdir.jpg

ASLI ENVER SONUNDA ARADIĞI AŞKI BULDU

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Oyuncu Aslı Enver kalbini bu defa iş insanı olan Berkin Özbudak'a kaptırdı. Daha önce şarkıcı Murat Boz ile uzun bir ilişki yaşayan Aslı Enver daha sonra Önder Öztarhan bir süre önce birlikte olmuştu.

muratbozaslienver.jpg

Bu ilişkisi de uzun sürmeyen Enver bu defa yine iş insanı olan Berkin Gökbudak ile aşk yaşamaya başladı. İddialara göre Aslı Enver'in çok mutlu olduğu ve evlenme kararı aldığı belirtildi.

aslienveryeniask.jpg

YENİ AŞKI İLE EL ELE YAKALANDI

Ayrılık arasını fazla tutmayan oyuncu Aslı Enver yeni bir aşka yelken açtı. Berkin Gökbudak ile sevgili olan Enver geçen günlerde Göbudak ile Caddebostan'da el ele yakalanmıştı.

aslienverevlilik-001.jpg

Kameraları fark etmeyen Aslı Enver- Berkin Gökbudak çifti mağazaları dolaşmıştı. Aradığı aşkı bulduğu konuşulan Aslı Enver'in evlilik kararı da aldığı iddia edildi. Peki Aslı Enver ne zaman evleniyor? herkes bu soruların cevabını merak ediyor. İşte merak edilenler.

aslienveryakaladni.jpg

AİLELER TANIŞACAK

Murat Boz ve Önder Öztarhan'dan ilişkilerinden sonra Berkin Gökbudak'a kaptıran Aslı Enver'in evlilik kararı aldığı söylendi. El ele yakalanan çiftin yakın bir zamanda birbirlerinin ailesiyle tanışacağı da iddialar arasında. Bu yaz tanıştıkları söylenen çift henüz bir açıklama yapmadı.

aslienverberkingokbudak.jpg

ASLI ENVER 2. KEZ NİKAH MASASINA OTURUYOR

Gazete Magazin'de yer alan habere göre; Oyuncu Aslı Enver ile Berkin Gökbudak'ın kısa sürelik ilişkilerini nikah masasına taşıyacakları iddia edildi.

aslienverbirkansokullu.jpg

Güzel oyuncu Aslı Enver daha önce de rol arkadaşı olan Birkan Sokullu ile evlenmiş fakat bu evlilik uzun sürmemişti. 2012 yılında evlenen ikili 2015 yılında boşanmıştı. Eski eşi Birkan Sokullu ise bir çok ünlü isimle aşk yaşamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN