Aslı Enver anne oldu: Kızına koyduğu isim herkesi şaşırttı

Aslı Enver anne oldu: Kızına koyduğu isim herkesi şaşırttı

Kasım ayında sürpriz bir şekilde iş insanı Berkin Gökbudak ile dünyaevine giren Aslı Enver'den müjdeli haber geldi. Ünlü oyuncu anne olma sevinci yaşadı. Aslı Enver'in kızına koyduğu isim ise herkesi şaşırttı.

İşinsanı Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da sürpriz bir şekilde dünyaevine giren ünlü oyuncu Aslı Enver anne oldu. Ünlü oyuncunun kızına koyduğu isim herkesi şaşırttı.

Son olarak ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan, 'Sen Yaşamaya Bak' adlı dizide 'Melisa' karakterine hayat veren Aslı Enver, Berkin Gökbudak ile olan ilişkisi hakkında "ilişkim iyi gidiyor, süper" açıklamasını yaptıktan kısa süre sonra sürpriz bir şekilde Gökbudak ile dünyaevine girerek herkesi şaşırtmıştı.

12 Kasım'da Gökbudak ile dünyaevine giren ünlü oyuncunun hamile olduğu öğrenilmişti. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncudan müjdeli haber geldi.

KIZINA KOYDUĞU İSİM HERKESİ ŞAŞIRTTI

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Ünlü oyuncu dün akşam ilk kez annelik heyecanı yaşadı. Bir kız bebek dünyaya getiren Aslı Enver, bebeğine 'Elay' adını verdi. Aslı Enver ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

aslienver1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN