Ateş Kuşları'nın Nazmiye'si Boncuk Yılmaz meğer 10 yıldır o isimle evliymiş! Hepimiz tanıyormuşuz ama bilmiyormuşuz: İşte düğün fotoğrafları!

Ateş Kuşları'nın Nazmiye'si Boncuk Yılmaz meğer 10 yıldır o isimle evliymiş! Hepimiz tanıyormuşuz ama bilmiyormuşuz: İşte düğün fotoğrafları!

Kadrosu Lilya İrem Salman, İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik gibi sevilen oyunculardan oluşan Ateş Kuşları'nın merakla beklenen 10. bölümü seyircilerin karşısında yer aldı. Cuma akşamları atv'de milyonlarca kişinin ekrana kilitlendiği dizide Nazmiye karakterine hayat veren Boncuk Yılmaz'ın hayatı merak konusu oldu. Özellikle oyuncunun aşk hayatı araştırılmaya başlandı. Diziyi izleyenlerin en çok merak ettiği soru Boncuk Yılmaz'ın eşi kim? oldu. Yılmaz'ın ünlü oyuncuyla 10 yıldır evli olduğunu ilk duyanlar şaşırdı. Daha fazla detaya haberimizden göz atabilirsiniz…

ATV'nin sevilen dizilerinden Ateş Kuşları 10. Bölümü yayınlandı. Yeni bölümün yayınlanmasıyla birlikte dizide Nazmiye karakterine hayat veren Boncuk Yılmaz da gündeme oturdu. Bundan sonra insanlar merak etmeye ve ünlü oyuncunun hayatını incelemeye başladı.

BONCUK YILMAZ KİMDİR?

Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olduktan sonra bir trende seyahat ederken Ahmet Uluçay ile tanışan Boncuk Yılmaz, Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak (2004) adlı filmde oyunculuk hayatına adım attı.

Yılmaz, bu filmdeki "Nihal" rolüyle 26. SİYAD Türkiye Sineması Ödülleri'nde "Umut Veren Genç Kadın Oyuncu Ödülü"nü kazandı.

Bu filmin başarısının yanı sıra "Kızlar Yurdu", "Sıla" ve "Haneler" gibi yapımlarda yer alan bir oyuncu son olarak Ateş Kuşları dizisi ile izleyici karşısına çıktı.

Özel hayatı da merak edilen Yılmaz, 2013 yılında evlendi ve bir erkek çocuk sahibi oldu.

Yılmaz'ın ünlü oyuncuyla 10 yıldır evli olduğunu ilk duyanlar şaşırdı.

İşte Boncuk Yılmaz’ın eşi Fethi Kantarcı İle olan bazı fotoğrafları:

boncuk yılmaz

boncuk yılmaz

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN