Athena Gökhan'dan beklenmedik çıkış! Cumhurbaşkanı adayını açıkladı herkes şaştı kaldı

Athena Gökhan'dan beklenmedik çıkış! Cumhurbaşkanı adayını açıkladı herkes şaştı kaldı

Muhalif tarafa yakınlığıyla bilinen Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, katıldığı YouTube programında ilk defa Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu'na verdiği desteklerle bilinen Gökhan Özoğuz herkesi ters köşe yaptı. Öyle bir isim söyledi ki gündeme bomba gibi düştü. Bakın Gökhan Özoğuz'un Cumhurbaşkanı adayı kimmiş?

O Ses Türkiye'de jüri üyesi olan ancak flaş bir kararla programdan ayrılan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, son açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. O Ses Türkiye'den ayrılma nedenini hayranlarıyla paylaşan ünlü şarkıcı, ilk defa Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Her fırsatta Ekrem İmamoğlu'na destek veren Gökhan Özoğuz, söylediği isimle ağızları açık bıraktı. Kimse bu ismi beklemiyordu! İşte detaylar...

YARIŞMADAN SONRA İLK DEFA AÇIKLADI

O Ses Türkiye'de jürilik yapan ve izleyiciler tarafından sevilen Gökhan Özoğuz yaşanan gerilimler sonrasında yarışmadan ayrılık kararı almıştı. Ünlü şarkıcının ayrılığı merak konusu olurken katıldığı bir programda konuyla ilgili ilk defa açıklamalarda bulundu.

kmggff.jpg

CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLADI

Muhalif kesime verdiği destekle bilinen Gökhan Özoğuz, seçimlere kısa bir süre kala Cumhurbaşkanı adayını ilk defa açıkladı. O ismi duyanlar şoke oldu.

"ÖZGÜRLÜKÇÜ, HALKIN YAŞAM ŞEKİLLERİNE İNANÇLARINA SAYGILI"

Seçimlere kısa bir süre kala hayalindeki Cumhurbaşkanı tarif eden Gökhan Özoğuz, "Özgürlükçü, halkının yaşam şekillerine inançlarına saygılı bir şekilde destekleyen, gençlere ve halkına olanaklar sağlayan; hak-hukuk-adalet konusunda tavan yapmış bir cumhurbaşkanı hayal ederdim. Aslında bunu herkes hayal ediyor. Biz daha konuyla alakalı daha uyumlu, destekli ve derinlikli düşünüp halkı için çok daha farklı şeyler düşünen bir cumhurbaşkanı hayal ediyoruz" ifadelerini kullandı.

KİMSE BU İSMİ BEKLEMİYORDU

Cumhurbaşkanı adayını da açıklayan Özoğuz, "Daha çok Ekrem Bey (İmamoğlu) ile Mansur Bey (Yavaş) arasında gelip gidiyorum." diyerek kafaları karıştırdı. İmamoğlu'na destek açıklamalarıyla bilinen Özoğuz'un Yavaş'la İmamoğlu arasında kalması şaşkınlık yarattı. Adaylık için adı en çok geçen Kemal Kılıçdaroğlu'nu hiç anmaması ise dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN