Atom giren eve antibiyotik girmiyor! Tam bir grip savar, esnaf siparişlere yetişemiyor: İçinde yok yok…

Atom giren eve antibiyotik girmiyor! Tam bir grip savar, esnaf siparişlere yetişemiyor: İçinde yok yok…

Kış aylarında taze meyvelerden oluşan bu atom sizi tüm hastalıklara karşı koruyacak. Öyle ki bu karışım tam bir grip savar. Esnaf siparişe yetişemiyor, atom giren eve antibiyotik girmiyor. İşte içinde yok yok olan grip savar atom içeceği…

Halk arasında grip savar olarak bilinen ve taze meyvelerden oluşan atom içeceği, vatandaşın bu mevsimdeki vazgeçilmezi oldu. Gribe karşı koruyucu kalkan oluşturan, bağışıklığı güçlendiren grip savar atom resmen yok satıyor.

İÇİNDE YOK YOK

İçinde nar, portakal, limon, greyfurt, havuç gibi mevsim meyvelerinin bulunduğu atom içeceği C vitamini ile fitokimyasallar gibi içerikleri ile de bağışıklığı güçlendiriyor. Kahramanmaraşlıların yoğun ilgi gösterdiği içeceği hazırlayan esnaf ise artık siparişleri yetiştiremez duruma geldi.

atom-icecegi-1.jpg

Soğuk havalarda bağışıklığı güçlendirici etkisi olan karışıma her kesimden ilginin arttığını belirten esnaf Ökkeş Kaplan, bu yüzden şifalı karışımı yapıp sattıklarını aktardı.

atom-icecegi-2.jpg

ANTİBİYOTİK YOK GRİP SAVAR VAR

Doğal meyve suları ile yaptıkları grip savar atomu her kesimin severek içtiğini ifade eden Kaplan, “İçerisinde nar, portakal, limon, greyfurt, havuç gibi çeşitli meyve sularla yaptığımız doğal içeceğimiz ilaçlardan daha uzak tutmak için vatandaşlarımız bu konuda büyük rağbet gösteriyorlar. Taze meyvelerden yapıyoruz ve malum kış ayları oldu, ortalıkta bir salgın var. Herkes antibiyotiğe gidiyor, bizi tanıyanlar grip savara geliyor. Antibiyotiğe hayır, grip savara evet” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN