Aylar sonra ekranlara geri dönecek Arka Sokaklar'da sürpriz ayrılık: O isim diziye veda etti!

Aylar sonra ekranlara geri dönecek Arka Sokaklar'da sürpriz ayrılık: O isim diziye veda etti!

18 Kasım'da ekranlara gelen 638. bölümü ile ekranlara veda eden efsane dizi Arka Sokaklar'ın ekranlara geri dönüp dönmeyeceği bir süredir merak konusuydu. Türk televizyon tarihinin efsaneleşmiş dizisinden müjdeli haber geldi. Reyting rekortmeni dizi yayın hayatına devam edecek. Ancak dizide sürpriz bir ayrılık yaşandığı öğrenildi.

18 Kasım'da ekranlara gelen 638. bölümü ile yayın hayatını sonlandıran Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi Arka Sokaklar'ın akıbeti belli oldu. Reyting rekortmeni dizi, yayın hayatına devam edecek. Ancak dizinin, başrol oyuncusu ile yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi.

Kasım ayından bu yana izleyiciyle buluşmayan, Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak rekorları alt üst eden reyting rekortmeni 'Arka Sokaklar'ın yayın hayatına devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Reyting rekortmeni dizinin akıbeti belli oldu.

Senaryosu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan tarafından yazılan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı, başrollerinde ise Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin yer aldığı Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yapımlarından 'Arka Sokaklar' yeni sezonda eski kadrosuyla, kendi günü ve saatinde Kanal D ekranında seyirciyle buluşacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Türker İnanoğlu‘nun haklarını bedelsiz olarak devrettiği diziyi yine Orhan Oğuz yönetecek ve Ozan Yurdakul da yazacak. Ancak dizide sürpriz ayrılık yaşandı.

Reyting rekortmeni dizide 'Selin komiser' karakterine hayat veren Oya Okar'ın diziden ayrıldığı öğrenildi. Yeni sezonda 639. bölümüyle seyirciyle buluşmaya devam edecek olan dizinin çekimlerine ağustos ayında başlanması planlanıyor.

Arka Sokaklar 625. Bölüm İzle

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN