"Ayranı yok içmeye..." Ebru Şallı'ya 11 milyon liralık barışma hediyesi alan Uğur Akkuş hakkında eski eşinden bomba iddia!

"Ayranı yok içmeye..." Ebru Şallı'ya 11 milyon liralık barışma hediyesi alan Uğur Akkuş hakkında eski eşinden bomba iddia!

Ünlü manken Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddialarını yalanlarken Akkuş'un hediye olarak Şallı'ya değeri 11 milyon lira olan Bentley Continental marka otomobil alması alması dikkatleri çekmişti. Yaşanan bu gelişme sonrasında sessizliğini bozan Akkuş'un eski eşi Gonca Derin, eski eşi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu...

Ünlü manken Ebru Şallı'nın 2019 yılında dünyaevine girdiği eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddia edilmiş, Ebru Şallı ise 'şiddet' iddialarını net bir dille yalanlamıştı. Şallı'nın bu açıklamaları sonrasında Akkuş'un Şallı'ya hediye olarak 11 milyon lira değerindeki Bentley Continental marka otomobil aldığı öğrenildi. Bu gelişme sonrasında Akkuş'un eski eşi Gonca Derin, sessizliğini bozarak Akkuş hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Ebru Şallı'nın geçtiğimiz günlerde eşi Akkuş'tan şiddet gördüğü iddia edilmişti. Sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamayla net bir dille yalanlayan ünlü manken açıklamasında "Evladını kaybetmiş bir anne var karşınızda! Asıl şiddeti siz uyguluyorsunuz bana! Artık herkes bir kendine gelsin!" ifadelerine yer vererek dikkatleri üzerine çekmişti.

"DARP OLAYI OLMADI"

Geçtiğimiz akşam Bebek'te eşiyle yemeğe çıkan ünlü manken, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak eşinin kendisine şiddet uyguladığı iddialarını bir kez daha yalanlayarak Bu konuyla ilgili açıklamamı yaptım. Darp olayı olmadı. Eşimle hiçbir zaman küsmedim. Moral bozmayacak şeyler soracaksanız, konuşmaya devam edelim” demişti.

Uğur Akkuştan Ebru Şallıya 11 milyonluk hediye

"DEDİKODU PROGRAMLARI AZALIRSA..."

Şallı ayrıca kitap yazdığını vurgulayarak “Dedikodu programları azalırsa, ben kadınlar için sağlık ve güzellik programları yapmaya devam edeceğim. Bir yemek kitabım daha olacak, şimdi onu hazırlıyorum. Oğlum Pars’la yaptığımız kitap, en çok satan çocuk yemekleri kitabı olmuştu. İkincisini hazırladım, yakında çıkacak.” açıklamasında bulunmuştu.

Uğur Akkuştan Ebru Şallıya 11 milyonluk hediye

"EŞİME HEDİYE ALMAK İÇİN SEBEP ARAMAM"

İkili, çıkışta 11 milyon lira değerindeki Bentley Continental’a binerek dikkatleri üzerine çekmiş ve Akkuş aracı eşine hediye olarak aldığını vurgulamıştı.

Basın mensuplarının “Ebru Hanım’a barışma hediyesi olarak mı aldınız?” sorusuna yanıt veren Akkuş “Biz hiç küsmedik ki, barışalım. Ben eşime hediye almak için sebep aramam” demişti.

GONCA DERİN SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Bu gelişmeler sonrasında Uğur Akkuş’un iki çocuğunun annesi ve eski eşi Gonca Derin sessizliğini bozarak gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Takvim'den Gökhan Kaya'ya konuşan Derin, daha önce de kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle şikayet ettiği Akkuş'un 4 aydır kendisine nafaka ödemediğini kaydederek "Bir yıldır nafakamı doğru düzgün alamıyordum. Son 4 aydır ise aylık 7 bin TL olan nafakayı hiçbir şekilde ödemiyor." dedi.

Ellere var da bize yok mu!

GONCA DERİN'E İCRA YOLU GÖZÜKTÜ

Uğur Akkuş'un bir dönem nafaka iptal davası açtığını ve davanın reddedildiğini de söyleyen Gonca Derin, ödenmeyen nafakaları için icra yoluna gideceğini de dile getirdi.

Bu arada Derin, geçtiğimiz günlerde Uğur Akkuş'un Şallı'ya hediye ettiğini söylediği 11 milyon TL'lik araç için ise "Satın almamış kiralamıştır" iddiasında bulundu.

"AYRANI YOK İÇMEYE..."

Derin'in bu açıklamaları sonrasında sosyal medyadaki pek çok kullanıcı Uğur Akkuş'a "Ayranı yok içmeye..." şeklinde tepki gösterdi. Derin'in bu açıklamaları sonrasında gözler Akkuş'a çevrildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN