Ebru Şallı'yı darp ettiği iddia edilen Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya dudak uçuklatan hediye! Tam 11 milyon liralık...

Ebru Şallı'yı darp ettiği iddia edilen Uğur Akkuş'tan Ebru Şallı'ya dudak uçuklatan hediye! Tam 11 milyon liralık...

Ünlü manken Ebru Şallı'nın geçtiğimiz günlerde eşi Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddia edilmiş ancak Şallı bu iddiaları net bir dille yalanlamıştı. 'Şiddet' iddiasıyla dikkatleri üzerine çeken çift bu kez 11 milyon liralık hediye ile adından söz ettirdi. Bakın Uğur Akkuş eşi Şallı'ya ne aldı?

2019 yılında eşi Uğur Akkuş ile dünyaevine giren ünlü manken Ebru Şallı'nın geçtiğimiz günlerde eşi Akkuş'tan şiddet gördüğü iddia edilmiş, ünlü manken ise bu iddiaları sosyal medya hesabı aracılığıyla yayınladığı açıklamayla net bir dille yalanlayarak adından söz ettirmişti.

Şallı açıklamasında şu ifadelere yer vermişti:

"Evladını kaybetmiş bir anne var karşınızda! Asıl şiddeti siz uyguluyorsunuz bana! Artık herkes bir kendine gelsin!"

Hürriyet'ten Sayit Durmaz'ın haberine göre; Önceki akşam Bebek'te eşiyle yemeğe çıkan ünlü manken objektiflere yakalandı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak eşinin kendisine şiddet uyguladığı iddialarını bir kez daha yalanlayan ünlü manken dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"DARP OLAYI OLMADI"

Önceki akşam eşi Uğur Akkuş’la Bebek'te yemeğe çıkan Ebru Şallı, bir ara dışarı çıkıp eczaneye gitti. O sırada muhabirlerle sohbet eden Şallı, eşinden trafikte, araç içinde şiddet gördüğü iddialarını bir kez daha yalanlayarak “Bu konuyla ilgili açıklamamı yaptım. Darp olayı olmadı. Eşimle hiçbir zaman küsmedim. Moral bozmayacak şeyler soracaksanız, konuşmaya devam edelim” dedi.

Uğur Akkuştan Ebru Şallıya 11 milyonluk hediye

"DEDİKODU PROGRAMLARI AZALIRSA..."

Ebru Şallı’ya gündemindeki projeler ve ekrana dönüp dönmeyeceği de soruldu. Ünlü isim şöyle yanıt verdi:

“Dedikodu programları azalırsa, ben kadınlar için sağlık ve güzellik programları yapmaya devam edeceğim. Bir yemek kitabım daha olacak, şimdi onu hazırlıyorum. Oğlum Pars’la yaptığımız kitap, en çok satan çocuk yemekleri kitabı olmuştu. İkincisini hazırladım, yakında çıkacak.”

"EŞİME HEDİYE ALMAK İÇİN SEBEP ARAMAM"

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş çıkışta 11 milyon lira değerindeki Bentley Continental’a bindi. Aracı eşine hediye olarak aldığını vurgulayan Akkuş, basın mensuplarının “Ebru Hanım’a barışma hediyesi olarak mı aldınız?” sorusuna “Biz hiç küsmedik ki, barışalım. Ben eşime hediye almak için sebep aramam” yanıtını verdi.

Uğur Akkuştan Ebru Şallıya 11 milyonluk hediye

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN