Babam ve Oğlum filminin Deniz'i büyüdü, delikanlı oldu! Egen Tanman'ın son halini görenler inanamıyor

Babam ve Oğlum filminin Deniz'i büyüdü, delikanlı oldu! Egen Tanman'ın son halini görenler inanamıyor

Eski bir televizyon dizisi olan Bez Bebek, günümüzde de hala ilgiyle takip edilen yapımlar arasında yer alıyor. Dizinin çocuk oyuncularından Ege Tanman'ın canlandırdığı Emre karakteri, izleyicilerin hafızalarında yer eden unutulmaz bir rol olarak kaldı. Tanman'ın yıllar içerisindeki değişimi ise hayranlarını şaşırttı. İşte Tanman'ın son hali...

Bez Bebek dizisi, 20 Eylül 2007 - 2 Nisan 2010 tarihleri arasında yayınlanmış ve büyük küçük herkesin ilgisini çekmişti. Dizide 'Emre' karakterine hayat veren Ege Tanman, o dönemde çok sevilen bir çocuk oyuncu olarak tanındı. Ancak yıllar geçtikçe büyüyen Tanman, bugün tamamen farklı bir görünüme sahip oldu ve izleyicileri şaşırtmayı başardı.

Ege Tanman, Bez Bebek'ten sonra Çağan Irmak'ın Babam ve Oğlum filminde Deniz karakteriyle tanındı. Ayrıca 2008 yılında Hayko Cepkin ve Tuba Ünsal ile beraber Çocuk isimli bir filmde de rol aldı.

Bez Bebek dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan Ege Tanman, günümüzde ise tamamen farklı bir hayat sürdürmektedir.

EGE TANMAN'IN SON HALİ

ege tanman

Ege Tanman, 26 Şubat 1998 doğumlu genç bir oyuncu olarak tanınır. Son yıllarda sosyal medyayı aktif olarak kullanan Tanman, Instagram hesabında takipçileriyle sık sık paylaşımlar yapıyor.

Tanman, Bez Bebek ve Babam ve Oğlum filmlerinin ardından Leyla ile Mecnun dizisinde de gözükmüştü. Dizide Erdal Bakkal'ın 'Gözlüklü Çocuk' dediği 'Kaan' rolünü canlandıran Tanman, diziye EXXEN platformunda devam eden 4. sezonunda da yer aldı.

25 yaşındaki genç oyuncu Ege Tanman, yıllar içerisinde hayatının her alanında önemli değişimler geçirdi ve bugünkü görünümüyle hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN