Bahçenize tarlanıza bundan koyun gerisine karışmayın! Fareler kokusunu alınca yanlarına bile yaklaşmıyor

Bahçenize tarlanıza bundan koyun gerisine karışmayın! Fareler kokusunu alınca yanlarına bile yaklaşmıyor

Hem evlerde hem de tarlalarda vatandaşın korkulu rüyası olan fareden kurtulmak oldukça basit. Bahçenize tarlanıza bundan koyun gerisine karışmayın. Fareler kokusunu alınca yanlarına bile yaklaşmıyor…

Fareleri yakalamak için farklı yollar kullanılıyor. Ancak her yöntem her zaman etkili olmuyor. Evinize, bahçenize ya da tarlanıza giren fareden kurtulmak ise aslında oldukça basit. Bundan birazcık koyduğunuzda fare kokusuna dayanamayacak ve hemen kaçacak.

FAREYİ KAÇIRMANIN YOLLARI

Herkesi oldukça rahatsız eden haşerelerden olan fareler çok hızlı hayvanlar olduğu için onları yakalamak epey zor oluyor. Fareleri yakalamak için ultrasonik cihazlar ya da pare kovan spreyler tercih edilebilir. Fakat bu kadar zahmete girmeye de gerek yok.

fare-1.jpg

Neredeyse herkesin evinde olan naftalin de fareleri kovmak için oldukça etkili bir seçenek. Evinize, bahçenize ya da tarlanıza dadanan fareyi kaçırmak için belli noktalara naftalin koyabilirsiniz. Naftalinin ağır kokusu tıpkı soğan gibi farelerin hiç sevmediği bir kokudur. Bu da sizi rahatsız eden farelerin bir daha evinize, bahçenize ya da tarlanıza uğramaması için etkili bir seçenek olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN