Bakanlık son dakika duyurdu! 11 ilde dev personel alımları başladı: 60 KPSS puanı yeterli olacak...

Bakanlık son dakika duyurdu! 11 ilde dev personel alımları başladı: 60 KPSS puanı yeterli olacak...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni ilanda 11 ilde personel alımı yapılacağı belirtildi. Bakanlık bünyesindeki personel eksikliğini tamamlamak için yapılacak alımların detayları da belli oldu. İşte, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve diğer detaylar...

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler yeni ilanları yakından takip ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda, personel eksikliği olan kadrolar için yeni alımlar yapılacağı belirtildi.

Bakanlığın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na yapacağı alımlar 11 farklı ilde gerçekleşirken, adaylara koyulan en önemli şart 60 KPSS puanı oldu.

Adaylarda aranan diğer şartlar ise şu şekilde sıralandı:

- T.C vatandaşı olunması

- Kamu kurum ve kuruluşlarının çalışma koşullarının sağlanması

- Güvenlik soruşturması ile arşiv araştırma sonucunun olumlu olması

- 18 yaşından büyük olunması

- KPSS P1 puan türünden minimum 60 puan alınmış olması

yeni-proje-43.jpg

Yukarıda belirtilen şartları taşıyan adaylar kurum içi düzenlenen sınava girecek. Mülakata giren adaylar, mülakatları olumlu sonuçlandığında iş başı yapabilecek.

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yeni personel alımına başvurmak isteyenler, başvuru işlemlerini İŞKUR resmi internet sitesinden online olarak yapacaklar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN