Bankada memur olmak isteyenlere fırsat! Vakıfbank memur alımı başlattı: Yaş ve eğitim şartına dikkat!

Bankada memur olmak isteyenlere fırsat! Vakıfbank memur alımı başlattı: Yaş ve eğitim şartına dikkat!

Vakıfbank 2023 yılı memur alımları için duyuru yaptı. İş arayan vatandaşlar Vakıfbank'ın ilanları hakkında detayları araştırıyor. Vakıfbank'ın memur alımları ile ilgili tüm detaylar haberimizde...

Vakıfbank memur alımı ilanı ile 2023 yılında bünyesindeki eksikliği karşılamak amacıyla kontenjan dağılımı, başvuru şartları ve sınav detayları duyuruldu. 

2023 VAKIFBANK MEMUR ALIMI İLANI: KONTENJAN DAĞILIMI VE BAŞVURU ŞARTLARI 

Vakıfbank, 2023 yılı için düzenlediği memur alımı ilanına göre, kendisine eksiklikleri gidermek üzere farklı alanlarda memur alımı gerçekleştirecektir. Vakıfbank tarafından ilan edilen memur alımına başvuru süreci başlamıştır. Memur alımı sınavla yapılacaktır. Vakıfbank, memur alımı için adaylardan genel ve özel nitelikler talep edecektir. 

 

Vakıfbank

 

BAŞVURU ŞARTLARI ŞU ŞEKİLDE!

Vakıfbank, adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmaması, önceki çalışma süreçlerinde herhangi bir nedenle ilişiğinin kesilmemiş olması ve daha önce yapılan sınavlardan birinde başarılı olarak değerlendirilmiş olması gerektiğini belirtir. Ayrıca, erkek adayların askerlik görevini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmaması, sağlık açısından görev yapmaya engel olmayacak bir durumda bulunması gereklidir.

 

ADAYLARIN 30 YAŞINI DOLDURMAMIŞ OLMASI GEREKİYOR!

Vakıfbank, 16-28 Ocak 2023 tarihleri arasında memur alımı için başvuru yapılmasını bekliyor. Başvurular, https://vakifbank.istanbul.edu.tr adresinden yapılacak. Adayların, 01 Ocak 1993 ve sonrası doğumlu olması ve en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Uzman Yardımcısı kadrosu için İstanbul'da ikamet etme şartı aranırken, diğer kadrolarda ikamet şartı aranmayacak. Adaylar, sınav sonuçlarının Şubat ayında duyurulmasını bekleyecekler. Sınav Giriş Belgesi, 13-18 Şubat 2023 tarihleri arasında https://vakifbank.istanbul.edu.tr internet sitesinden alınabilecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN