Banu Alkan: Hiç estetiğim yok hala çok güzelim

Banu Alkan: Hiç estetiğim yok hala çok güzelim

Afrodit lakaplı Yeşilçam oyunlarından biri olan Banu Alkan, bir güzellik merkezindeki bakım ürünü için kameraların karşısına geçti. Hiç estetiğinin olmadığı söyleyen Alkan, "Güzellik deyince akla Banu Alkan’ın vücudu gelir. Ben yıllarca hijyenik bir şekilde kendime baktım, o yüzden hala çok güzelim." dedi.

Yeşilcam’ın popüler oyuncularından Afrodit lakaplı Banu Alkan, önceki gün bir güzellik merkezindeki bakım ürünü için kameraların karşısına geçti. Gazetecilerle bir araya gelen Alkan, estetikle ilgili sorulara yanıt verdi.

"Ben bir kraliçeyim, asla yaşlanmıyorum" ifadelerini kullanan ünlü isim hiç estetiğinin olmadığını söyledi.

Alkan, sözlerine şöyle devam etti:

"Güzellik deyince akla Banu Alkan’ın vücudu gelir. Ben yıllarca hijyenik bir şekilde kendime baktım, o yüzden hala çok güzelim."

Nicole Peachy'nin kendisinden şikayetçi olduğu da hatırlatılan 64 yaşındaki şarkıcı, "Ben de şikayetçi oldum. Söz ve müzik bana ait, mükemmel bir şarkı. Bakalım göreceğiz" cevabını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN