Banyo ve tuvaletinizin haftalarca temiz kalmasını sağlayacak mucizevi yöntem! Herkes sır gibi saklıyor!

Banyo ve tuvaletinizin haftalarca temiz kalmasını sağlayacak mucizevi yöntem! Herkes sır gibi saklıyor!

Ev işleri, özellikle banyo temizliği asla isteyerek yapılmaz. Ancak onu haftalarca temiz ve parlak tutacak bir çözüm var. İşte bu son derece basit bir yöntem çok işinize yarayacak.

Uyulması gereken bir kural varsa o da evi temiz tutmaktır. Özellikle çok odalı büyük bir evde yaşıyorsanız bu kolay değil ama sadece düzen ve iyi bir manzara için değil, aynı zamanda ve her şeyden önce hijyen açısından da gerekli.

Mikropların ve bakterilerin insan gözüyle görülmediğini artık hepimiz biliyoruz, ancak çok sayıda varlar. Bu nedenle, evde çocuklar varsa bu yönü asla küçümsemeyin. Temiz tutulması en zor olan iki oda şüphesiz mutfak ve banyodur.

Örneğin, banyoyu nasıl temizlersiniz ve daha uzun süre sakin kalabilmeniz için haftalarca temiz kalmasını nasıl sağlarsınız? Size inanılmaz gelecek ama bu mümkün. İşte tam da bunu aşağıda size artık vazgeçemeyeceğiniz bir çözüm önererek anlatmak istiyoruz. Çok para gerektirmez, önemli olan doğru malzemeleri ve doğru yöntemi kullanmaktır. Tavsiyemize uyarak günlerce temiz ve parlak bir lavabo, tuvalet ve duşa sahip olabileceksiniz. Kesinlikle denemek için bir sebep, öyle değil mi?

3-008.jpg

BANYO VE TUVALETİ TEMİZLEMENİN EN İYİ YOLU

Banyo, duştan gelen ısı nedeniyle evin en ıslak odasıdır. Sadece bu da değil, banyo ve tuvalet kötü kokuların, musluklarda biriken kireçlerin ve en yüksek ulaşılması en zor köşelerden dışarı çıkan küfün bulunduğu odadır. Parlatmak ve parlaklığın günlerce sürebilmesini sağlamak için tamamen doğal olan ilk yöntem, hidrojen peroksit kullanmaktır.

Sadece bir bardak seyreltilmemiş %3 oradan ürünü kullanın ve temizlenecek alanlara püskürtün. Etki etmesi için yaklaşık 10 dakika beklettikten sonra iyice durulamayı unutmayın. Çıkarılması zor lekeler varsa ne yapmalı? Sadece hidrojen peroksite biraz kabartma tozu ekleyin. Süngerle lekeye uygulamak ve ovalamak için bir macun oluşturmak. Çok kolay, değil mi? Tek yapmanız gereken, sonuçları kendiniz görmek için denemek.

4-005.jpg

DOĞAL OLARAK TEMİZLEMEK İÇİN NE KULLANMALI?

Amonyak ve ağartıcının çok verimli ürünler olduğunu herkes bilir. Ancak bu ürünler kimyasaldır, çok agresiftir ve sağlığımız için zararlıdır. Bu nedenle, doğal ürünlerin kullanımını içeren klasik doğal yöntemleri takip etmek daha iyidir.

Bildiğiniz gibi, banyoda olağanüstü bir sonuç elde etmek için mükemmel doğal malzemeler Marsilya sabunu ve beyaz sirkedir. Bunları tek başına kullanabileceğiniz gibi sıcak su ile karıştırıp birkaç dakika beklettikten sonra durulayıp kurutabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN