Başvurular 2 gün sonra bitiyor! O destekten yararlanmak için hemen teslim edilmesi şart: Süreyi kaçıranın hakkı yanıyor

Başvurular 2 gün sonra bitiyor! O destekten yararlanmak için hemen teslim edilmesi şart: Süreyi kaçıranın hakkı yanıyor

Bugün, 29 Mart Çarşamba günü dolar kurunda son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Doları olanlar veya dolar yatırımı yapmak isteyenlerin akıllarındaki soruların yanıtları merakla araştırılıyor. Soruların yanıtları haberimizde...

Geçtiğimiz hafta dolar ve Euro'daki yükseliş hız kazandı ve Türk lirasının dolar karşısındaki değer kaybı her gün arttı. Dolar endeksi bir miktar zayıfladı ve dolar/TL rekor tazeledi. ABD, Avrupa ve İngiltere Merkez Bankaları'nın faiz artırma kararlarına karşın Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faizleri sabit tuttu. Döviz ve değerli metaller yükselişini sürdürdü. Dolar endeksi ve ABD 10 yıllık tahvil faizi geçtiğimiz hafta düşüş yaşadı. Küresel bankacılık sektörüne yönelik endişelerin yatışması sonrası güvenli limana olan talep azaldı. Döviz kurunda nispeten düşük bir artış yaşanmasına rağmen, Türk lirasının dolar karşısındaki değer kaybı devam etti.

29 MART DOLAR KURU NE KADAR?

dolar

29 Mart 2023 tarihinde dolar/TL kurunun alış fiyatı 19,40 TL, satış fiyatı ise 19,46 TL olarak belirlenmiştir. Aynı dönemde euro/TL kurunun alış fiyatı 20,96 TL, satış fiyatı ise 21,07 TL olarak kaydedilmiştir. Döviz kurlarındaki bu değerler her dakika değişebildiğinden, güncel fiyat bilgisi için piyasaların takip edilmesi gerekmektedir. Yatırımcılar, döviz kurlarındaki değişimleri ve olası etkilerini takip ederek yatırım kararlarını buna göre şekillendirebilirler.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN