Bayramda cebim parasız kalmasın diyenlere o banka yetişti! 3 ay ertelenmeli, 50 Bin TL kredi müjdesi geldi

Bayramda cebim parasız kalmasın diyenlere o banka yetişti! 3 ay ertelenmeli, 50 Bin TL kredi müjdesi geldi

Bayramda cebim parasız kalmasın diyenlerin imdadına o banka yetişiyor! 3 ay ertelemeli, 50 bin TL kredi müjdesi verildi! Peki nasıl başvuru yapılır? Kimler yararlanabilir? İşte ayrıntılar...

Ramazan Bayramı yaklaşırken nakit ihtiyaçlarını gidermek isteyenler için müjdeli bir haber geldi. Yapı Kredi Bankası, özel bir kredi paketiyle müşterilerine 3 aya kadar ödeme erteleme seçeneği sunuyor. Bu kampanya kapsamında düşük faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün olacak.

YAPI KREDİ 3 AY ERTELEMELİ KREDİ FIRSATINI DUYURDU

Koç Holding'den Yapı Kredi açıklaması! '6,8 milyar TL bedel ile...' - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Yapı Kredi'nin sunduğu bu fırsat, 31 Mart tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, 3 aya kadar ödeme erteleme imkanıyla birlikte düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Başvuruları yapmak da oldukça kolay; Yapı Kredi mobil uygulaması veya bireysel internet bankacılığı üzerinden başvuru yapılabilecek.

Bu kampanya kapsamında müşterilere, 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi desteği sunulacak. Başvuruların onay süreci oldukça hızlı ilerliyor. Sadece 5 dakika içinde başvuru inceleniyor ve uygun bulunan başvurular hemen onaylanarak paranın IBAN numarasına aktarılması sağlanıyor.

KREDİ KAMPANYASINDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Bakandan ödeme müjdesi! Hesaplarınızı kontrol edin paralar yatıyor – Hasan YAPICI

Kredi kullanımında aranan şartlar arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak, düzenli bir gelire sahip olmak ve kredi notunun 1200 puan ve üstünde olması bulunuyor. Ayrıca, kredi ödemelerine başlamak için 120 gün sonrasına kadar bir erteleme imkanı sunuluyor. Bu ödemeler öncesi ödemesiz dönemlerde biriken faiz tutarı ise ilk taksit tutarına yansıtılıyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 MART

18- 24 yaşında olan herkese veriliyor! İşte PTT'den 33.000 TL ödeme alma fırsatı... - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber

Ancak, kampanyadan sadece mobil veya internet bankacılığı üzerinden başvuru yapan müşteriler yararlanabilecek. Şubelerden yapılan başvurular kampanya kapsamında değerlendirilmeyecek. Son başvuru tarihi olarak belirlenen 31 Mart 2024'e kadar başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN