Belediye az önce duyurdu! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL alacak

Belediye az önce duyurdu! 4 Ağustos'a kadar bunu yapanlar karşılıksız 13.000 TL alacak

Fotoğraf çekmeyi sevenleri heyecanlandıracak bir haber o belediye den geldi. Belediye 13 Bin Türk Lirası ödeme yapacak. İşte detaylar…

Muğla belediyesi fotograf çekmeye ilgi duyan vatandaşlar için müjdeli bir haber verdi. Detaylar haberimizde…

banka

13 BİN TL VERİLECEK: BELEDİYE DUYURDU, SON BAŞVURU 4 AĞUSTOS’TA!

Büyükşehir, duyuruyu internet sitesinden yaptı. 13.000 TL hibe edilecektir. 4 Ağustos 2023 son başvuru tarihi olarak açıklandı. Başvuru sahiplerinin karşılaması gereken gereksinimleri açıklandı.

Muğla Belediyesi bir fotoğraf yarışması düzenlediğini duyurdu. Duyuruda kazananın 13.000 TL alacağı açıklandı. Yarışmanın amacı, iki önemli medeniyete (Karya ve Likya) ev sahipliği yapan ve çeşitli medeniyetlerin izlerini taşıyan Muğla'nın tarihi ve kültürel değerini ön plana çıkarmak, böylece gelecek nesillerin tarihi ve kültürel mirası hakkında farkındalık yaratması hedeflenmektedir.

YARIŞMA KOŞULLARI:

Yarışmaya katılım ücretsizdir.

Yarışma; düzenleyici personel, seçici kurul üyeleri, TFSF yarışma temsilcileri ve birinci derece yakınları hariç, ülkemizde ikamet eden 18 yaşını doldurmuş amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açıktır. TFSF tarafından kısıtlı karar verilen yarışmacılar bu yarışmaya katılamazlar.

Her katılımcı, yarışmaya en fazla dört (4) dijital renkli veya siyah beyaz eser sunabilir.

Yarışmaya gönderilen fotoğrafların Muğla İli sınırları içinde çekilmiş olması gerekmektedir. (Sisteme fotoğraf yüklerken konum bilgisi 'Fotoğrafın çekildiği yer' olarak belirtilmelidir, örn. Mabolla Antik Kenti, Göl Kalesi, Herakliya, Cennet Koyu vb.)

Bu yarışmadan önce veya bu yarışmayla eş zamanlı olarak TFSF onaylı diğer yarışmalarda ödül almış fotoğraflar veya farklı deklanşör/çerçeve ayarları ve/veya bu fotoğrafların herhangi bir yerinde kırpma veya renk değişikliği yapılarak elde edilmiş fotoğraflar yarışmaya kabul edilmeyecektir. katılmaya uygun değilim. Aksine, eylem kuralların ihlali olarak kabul edilir. Bir fotoğrafın yarışma organizasyonu dışında sergilenmiş veya yayınlanmış olması, yarışmaya katılıma engel değildir.

Renk, keskinlik, toz giderme, kontrast ayarı ve kabul edilebilir fotoğrafik müdahaleler gibi bazı işlemler kabul edilebilir. Fotoğrafın belgesel yapısı değiştirilmemelidir.

Birden çok fotoğrafın (kolaj) birleştirilmesiyle oluşturulan fotoğraflar, cep telefonuyla çekilen fotoğraflar ve HDR (yüksek dinamik aralık) uygulanmış fotoğraflar uygun değildir.

Yarışmaya insanlı veya insansız hava aracı (drone) ile çekilmiş fotoğraflar gönderilebilir. İnsanlı veya insansız hava araçlarının (drone) fotoğraf amaçlı kullanımına ilişkin tüm izin ve sorumluluk katılımcıya aittir. Drone'nun çalışması bir kişi tarafından yapılmalıdır.

Birden fazla fotoğrafın sentezlenmesiyle oluşturulan panoramik fotoğraflar, aynı anda çekilmiş gerçek görüntüleri kullanmak şartıyla gönderilebilir.

Katılımcılar, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca kişisel verilerin işlenmesi ve aktarılması ile ilgili her türlü idari ve teknik tedbiri uygulamakla yükümlüdür. Bu kapsamda, gerçek bir kişinin fotoğrafını işliyorsak, kanuni sınırlar dahilinde, kişiye bildirimde bulunmalı ve açık rızanın gerekli olduğu durumlarda açık rızasını almalıyız. Yarışmaya gönderilen fotoğrafta görünen kişinin fotoğrafını çekerek yarışmaya gönderin. Fotoğraflarımızı görsel, internet ve yazılı basında yayınlamamıza izin verilmektedir. Yasalara uygun olarak gönderilmeyen fotoğraflardan katılımcılar sorumludur.

Katılımcı, Yarışma için yüklediği fotoğrafların tamamen kendisine ait olduğunu ve tüm izinlerinin alındığını kabul, beyan ve taahhüt eder. Başkalarına ait resimlerin tamamını veya bir kısmını kullanmak, size ait değilken size aitmiş gibi sunmak veya jüriyi yanıltmaya yönelik her türlü çalışma. Her türlü müdahale veya değişiklik kural ihlali olarak kabul edilir.

Kurallara aykırı davranılması halinde “Türkiye Fotoğraf Sanatları Federasyonu Ulusal/Uluslararası Fotoğraf Yarışmalarının Düzenlenmesinde Kural İhlallerine İlişkin Ek Yaptırımlar ve Kurallara İlişkin Esas Kılavuz (TFSF YG 02-D)” yaptırımları uygulanacaktır. Kuralları ihlal eden herhangi bir katılımcı tarafından kazanılan her türlü ödül, unvan ve kazanç iptal edilecektir. Ödüller iptal edilecektir. Yer boş kalır. Bu, diğer katılımcıların sıralamasının değişeceği anlamına gelmez. Başka ödüller kazanan veya kazanmamış olan katılımcılar giremez. Ödül verilmesi durumunda, ihlalin tespit edildiği tarihten itibaren yedi (7) iş günü içinde düzenleyici kuruma iade edilecektir.

Katılımcılar, TFSF onaylı/sponsorlu bir yarışmaya katılarak, yarışmaya gönderilen fotoğrafların TFSF üyesi bir federasyonun üyeliğini belirlemek için kullanılabileceğini peşinen kabul ederler. TFSF, elindeki tüm araç ve teknikleri kullanarak bu araştırmaları yapabilir. Bir Yarışmacı istenen gerekli bilgileri sağlamazsa, kamera tarafından çekilen orijinal dosyayı sağlamazsa veya sorunun çözümünde TFSF ile işbirliği yapmazsa, Yarışmacı kuralları ve Yarışmacı adını ihlal ettiği için TFSF tarafından yasaklanır ve adı her şekilde teşhir edilir.

İnceleme kolaylığı açısından TFSF sistemine yüklenen fotoğrafların EXIF bilgilerinin (DPI, piksel bilgileri vb.) saklanmasını tavsiye ederiz. Aksi halde sistemde oluşabilecek sorunlardan düzenleyici kurum ve TFSF sorumlu değildir.

Denetleyici makamlar; ödüllü, sergilenmeye değer ve satın alınan fotoğrafların yüksek çözünürlüklü dijital dosyaları katılımcılardan talep edilebilir.

Sponsorlar, ödül almayan veya sergilenen herhangi bir sayıda fotoğrafı en az sergi fiyatı karşılığında satın alabilirler.

Organizatör uygun gördüğü koşullarda yarışmanın tamamını veya bir kısmını iptal edebilir veya erteleyebilir. Düzenleyiciler, iptal veya erteleme durumunda uygulanacak yöntem ve kuralları belirleme hakkına sahiptir. Düzenleyiciler, eksiklikleri veya belirsizlikleri gidermek için gerekli gördükleri takdirde, TFSF Rekabet Birimi'ne yazılı bildirimde bulunmak kaydıyla, şartname kuralları, program değişiklikleri, değerlendirmeler ve ödüller de dahil olmak üzere her türlü değişikliği yapabilirler. Son kullanma tarihinden en az bir hafta önce teslim edildiğinde ve kişiden onay alındığında.

Ödüller-Sergilemeler: Birincilik: 13.000 TL İkincilik : 10.000 TL

Üçüncülük : 7.500 TL Mansiyon : 4.000 TL Nevzat Çakır Özel Ödülü : 2.000 TL Sergileme (En fazla 30 adet) : 500 TL Ödül ve sergileme dışında Muğla Büyükşehir Belediyesi yarışmaya gönderilen fotoğraflardan en az sergileme bedeli karşılığı satın alabilir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN