Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılan ve yeni gelen oyuncular listesi

Ben Bu Cihana Sığmazam  dizisinden ayrılan ve yeni gelen oyuncular listesi

Ben Bu Cihana Sığmazam'a eklenen yeni oyuncularla beraber ayrılan oyuncular var. Bu Cihana Sığmazam'a yeni katılanlar Sevil Akı ve Erkan Can Ben olurken, Bu Cihana Sığmazam'dan ayrılan oyuncular arasında Erkan Sever ve Burak Altay da yer aldı. Detaylara haberimizden göz atabilirsiniz…

İşte Ben Bu Cihana Sığmazam'a yeni katılan ve ayrılan oyuncular...

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM YENİ OYUNCULAR

SEVİL AKI (DELİ ZELİHA)

Deli Zeliha Firuze'nin halası. Zeliha, Bosna savaşından sağ çıkmış ve çok acı çekmiş bir kadındır.

ERKAN CAN (EKABİR)

Ekabir, Cezayir'den eski bir arkadaş olan Kocacıklı Koca Ekabir karakteriyle karşımıza çıkıyor. Ekabir güvenilir ve sağlam bir adamdır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM AYRILAN OYUNCULAR

Ben Bu Cihana Sığmazam genellikle dizide kötü karakterler birer birer ayrılır ve diziye yeni bir karakter katılacak.

MİRZA BAHATTİN DOĞAN (LOKMAN BEY)

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Lokman Bey karakterine sadece dört bölümde hayat veren Mirza Bahattin Doğan, Gönül Dağı'ndan ayrılıyor. Orhan'ın ajan olduğunu ilk anlayan Lokman Bey'dir. Uzun yıllar devlete hizmet etmiş bir devlet adamıdır.

BURAK ALTAY (HABİB)

Burak Altay Ben Bu Cihana Sığmazam Ayıboğan Yaku kardeş Habip dizisinde Orhan'ı canlandırmıştır. Ayıboğan Yakup ölünce şirketi Habip devralır; ama Ben Bu Cihana Sığmazan dizisinden ayrılan oyunculardan biri de Burak Altay.

Erkan Sever (Orhan)

Erkan Sever, Bu Cihana Sığmazam dizisinde Orhan karakterine hayat verdim. Orhan, Cezayir'in arkadaşı gibi görünse de, Orhan'ın tek amacı geri dönen Cezayir'den kurtulmaktır, ancak Cezayir kısa süre sonra Orhan'ın aslında aradığı ajan olduğunu anlar ve Orhan'ı öldürür.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN