Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden kötü haber! İki oyuncu birden apar topar kadrodan çıkıyor!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden kötü haber! İki oyuncu birden apar topar kadrodan çıkıyor!

Salı akşamlarının en popüler dizilerinden biri olan Ben Bu Cihan'a Sığmazam, izleyicileri ekran başına çekmeye devam ediyor. Her bölümüyle farklı sürprizlerle dolu olan dizi, izleyicilere büyük heyecanlar yaşatıyor. Son iddialara göre, dizide sevilen iki karakterin ayrılacağı konuşuluyor.

Oktay Kaynarca, Işıl Yücesoy, Pelin Akil, Ebru Özkan ve Eren Vurdem gibi ünlü isimleri kadrosunda bulunduran Ben Bu Cihan'a Sığmazam dizisi, ayrılık söylentileriyle gündeme geldi. Sezon finaline yaklaşan diziye Eren Vurdem ve Aslı Melisa Uzun'un veda edeceği belirtiliyor.

Gazeteci Ayşe Demir'in haberine göre, bu akşam yayınlanacak olan 32. bölümüyle dikkat çeken dizi, ayrılık sahnelerine sahne olacak. Azamet ve Melike karakterleri, bu akşamki bölümle birlikte diziye veda edecek.

Oktay Kaynarca

Eren Vurdem'in canlandırdığı Azamet ve Aslı Melisa Uzun'un hayat verdiği Melike, Orhan'ın ölümüyle zor bir dönemden geçecekler. Karı koca, hayatlarının geleceğiyle ilgili önemli bir karar almak zorunda kalacak.

Dizinin proje tasarımı Oktay Kaynarca ve Onur Tan'a ait olup, yeni sezon hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. ATV'nin popüler yapımı Ben Bu Cihan'a Sığmazam'ın gelecek sezon yayınlanıp yayınlanmayacağı ise şu an için netlik kazanmamış durumda.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN