'Ben faiz ödemem' diyenlere kaçırılmaz fırsat! O banka faizsiz onbinlerce lira verecek: Başvurular sadece o kanaldan yapılıyor!

'Ben faiz ödemem' diyenlere kaçırılmaz fırsat! O banka faizsiz onbinlerce lira verecek: Başvurular sadece o kanaldan yapılıyor!

Garanti bankası yeni yıla yeni kampanyalarla girdi. Garanti BBVA müşterisi olanlar yaşadı şubeye bile gitmeden 10.000 TL nakit avans fırsatı sunuyor. İşte detaylar…

Güncel kampanyalar hakkında resmi internet sitesi üzerinden bilgilendirme yapan Garanti Pank, 10.000 TL'ye varan faizsiz ödeme imkanını duyurdu. Söz konusu kampanyanın duyurulması ile birlikte kampanyanın ne zaman sona ereceği ve detaylar ortaya çıkmaya başladı.

banka

GARANTİ BANKASI FAİZSİZ TAKSİTLİ NAKİT AVANS

Garanti Bankası müşterisi olan ve temsilciliğe gitmeden Garanti BBVA Cep'ten bireysel kredi kartı başvurusu onaylanan bireyler, 6 ay taksitlerle 10.000 TL'ye kadar faizsiz ve bedelsiz nakit avans alabilirler. 1 Ocak'ta başlayan kampanya 31 Ocak'a kadar devam edecek. Bu fırsattan yaralanabilmek için Garanti BBVA Mobil müşterisi olmalısınız.

GARANTİ BANKASI 1000 TL BONUS

Garanti BBVA'nın dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisi ile Bonus kredi kartı ve Money Bonus kredi kartı başvurusu onaylanan Garanti BBVA sahiplerine 1.000 TL ve üzeri ilk kullanımlarında 1.000 TL bonus veriliyor. 20 Şubat'a kadar bu kartlarla. 1000 TL bonus ve faizsiz nakit avans kampanyası hakkında daha fazla bilgi Garanti Bankası web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN