Bensu Soral Tuzak dizisiyle ortalığı yıktı geçti! Rolünü resmen yaşayan güzel oyuncu seyirciyi gözyaşlarına boğdu

Bensu Soral Tuzak dizisiyle ortalığı yıktı geçti! Rolünü resmen yaşayan güzel oyuncu seyirciyi gözyaşlarına boğdu

TV8'in yeni dizisi Tuzak'ın başrol oyuncuları arasında yer alan Bensu Soral, dün akşam yayınlanan bölümde gösterdiği oyunculuk performansı ile kendine hayran bıraktı. Sosyal medyada gündem olan oyuncuya binlerce övgü mesajı yağdı.

Acun Medya ve Fabrika Yapım imzalı Tuzak dizisi, 4. bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide, Bensu Soral muhteşem oyunculuğuyla seyirciyi büyüledi.

SEYİRCİ GÖZYAŞLARI İÇİNDE İZLEDİ!

Tuzak dizisinin dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde Bensu Soral oyunculuğuyla seyirciyi büyüledi. Eski kocasının şikayeti ile çocuklardan ayrılmak zorunda bırakılan Ceren, gözyaşlarını tutamadı. Soral'ın bu sahnede ki oyunculuğu seyirciden tam not almayı başardı. Soral'ın oyunculuğu sosyal medyada gündem olurken birçok kullanıcı gözyaşlarına boğulduğunu belirtti.

 bensu soral tuzak

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Güzel oyuncunun oyunculuk performansına yapılan bazı yorumlar şu şekilde:

"Can'ın anne diye ağladığı anda bende bütün ipler koptu... Hele Bensu Soral muhteşemdi. Bir kez daha doğurmakla anne olunmadığını hatırlattı"

"Bensu Soral çok iyi performans gösterdi. Tebrik ederim."

"Beni boğarak duvara atan o sahne, ciğerimi koltuğu bıraktım. Gözlerimden akan yaşlar sel oldu. Can'ın ilk defa anne demesine mi öleyim, Ceren'in kahroluşuna mı. Bensu oynamamış yaşamış. İyi ki Bensu."

"Bu sahneyi o kadar güzel oynadıki ağlamadan duramıyorum"

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN