Berdan Mardini'den alkışlanacak hareket! Memleketinin kadınlarını unutmadı: 120 milyon TL'lik yardım!

Berdan Mardini'den alkışlanacak hareket! Memleketinin kadınlarını unutmadı: 120 milyon TL'lik yardım!

Berdan Mardini yaptığı hareket ile tüm Türkiye'nin takdirini topladı. Memleketi Mardin'de yaptığı hareket ile yüzlerce kadına destek sağlayan Mardini, 120 milyon TL'lik yardım yaptı.

2023 Survivor kadrosunda yer alan Berdan Mardini memleketi Mardin'de gül yağı ve gül suyu fabrikası kurdu. İddialı bir şekilde başlangıç yaptığı Survivor'da sağlık sorunları nedeniyle ayrılmak durumunda kalan Mardini, 2017 yılında başladığı sosyal sorumluluk projesini geliştirdi. Berdan Mardini, yıllar içerisinde büyük bir yatırıma dönüşen markası ile yüzlerce kadına destek sağlıyor.


İLK HASAT TAMAMLANDI

2017 yılında sosyal sorumluluk projesi adı altında başladı faaliyetlerinin karşılığını alan Berdan Mardini hem memleketinin hem de Türkiye'nin takdirini topladı. Yıllar içerisinde fabrikayı geliştirerek yatırımlarını sürdüren Berdan Mardini, gül hasadını gerçekleştirerek sezonun ilk mahsullerini çalışanları ile birlikte topladı.

berdan-mardini-gul.jpg


MİLYONLUK YATIRIM YAPTI

Temmuz ayı içerisinde markasının ilanını gerçekleştirmeye hazırlanan ünlü şarkıcı 120 milyon TL'lik yatırım ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. 350 kişi istihdam sağlayan Mardini, “Övünerek söylemek isterim ki bu 350 çalışma arkadaşımın yüzde 95'i kadın. Kadının elinin değdiği her şey güzel olur. Biz de markamızda sona geldik. Önümüzdeki ay marka tanıtım lansmanınızı gerçekleştirerek Türkiye’nin yanı sıra dünya pazarına emin bir o kadar da güçlü adımlarla giriş yapacağız.” açıklamalarında bulundu.

berdan-mardini-ilk-hasat.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN