Berfu Yenenler şakaladı Murat Dalkılıç fena yakalandı! "Murat Dalkılıç kapatılsın"

Berfu Yenenler şakaladı Murat Dalkılıç fena yakalandı! "Murat Dalkılıç kapatılsın"

Berfu Yenenler yaptığı şakayı paylaşınca bir anda ortalık karıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden şarkıcı Murat Dalkılıç'a yaptığı şakanın videosunu paylaşan Berfu Yenenler, erkeklerin gerçeklerini gözler önüne serdi. Murat Dalkılıç'a tepkiler çığ gibi büyüdü. İşte Berfu yenenlerin o şakası…

Eser- Berfu Yenenler yaptıkları espriler ile adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya hesabı üzerinde 2 milyon takipçisi bulunan Berfu Yenenler yaptığı son paylaşım ile gündeme bomba gibi düştü. Şarkıcı Murat Dalkılıç'a yaptığı telefon şakası tüm gerçekleri gün yüzüne çıkardı. Yapılan şakanın ardından Murat Dalkılıç’a tepkilerde arttı. İşte Berfu yenenlerin o şakası…

BERFU YENENLER ŞAKALADI

Berfu Yenenler, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile herkesi gülme krizine sokuyor. 28 yaşındaki güzel manken bu kez Eser Yenenler'in yakın arkadaşı Murat Dalkılıç'ı gözüne kestirdi.

berfu-murat-sakasi.jpg
Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler yanındayken, Murat Dalkılıç'ı arayarak "Eser'e ulaşamadım. O da demişti ki Murat'la olacağız. Hala da ulaşamıyorum. Seninle mi?" sorusunu yöneltti. Aldığı cevap karşısında hem Berfu Yenenler hem de izleyenler şaşkına döndü.


MURAT DALKILIÇ FENA YAKALANDI

Berfu Yenenler’in sorusu üzerine yanıt veren Dalkılıç, "Biraz geç yattık ya. Evet evet bende kaldı. İçeride uyuyor." yanıtını verince ortalık bir anda karıştı. Berfu Yenenler bu kezde "Onu uyandırabilir misin?" sorusunu yöneltti. Dalkılıç ise, "Ya kızım deli misin? Benimle beraber. Ne olacak?" dedi. Berfu Yenenler'in paylaşımı kısa sürede gündem olurken videoya "Murat Dalkılıç kapatılsın" yorumları geldi.

berfu-murat-dalkilic.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN