Beyaz Show seneler sonra geri dönüyor! Beyazıt Öztürk müjdeli haberi bizzat verdi, yayınlamak için bakın neyi bekliyormış?

Beyaz Show seneler sonra geri dönüyor! Beyazıt Öztürk müjdeli haberi bizzat verdi, yayınlamak için bakın neyi bekliyormış?

Ekranların sevilen komedi programı Beyaz Show geri dönüyor. Milyonların severek izlediği program geçtiğimiz dönemlerde kaldırılmıştı. Müjdeli haberi Beyazıt Öztürk verdi. İşte tüm detaylar...

Televizyon ekranlarında iz bırakan programlardan birisi olan Beyaz Show yeniden başlayacak. Acun Ilıcalı ile yakın bir arkadaşlığı bulunan Beyazıt Öztürk, konuya dair açıklamada bulundu. Cuma günlerinin efsanesi geri dönüyor...

BEYAZIT ÖZTÜRK AÇIKLADI

Beyaz Show hakkında ilk olarak Acun Ilıcalı konuşmuştu. Katıldığı bir programda söyledikleriyle, Beyaz Show severleri heyecanlandırdı. Bir zamanlar cuma akşamlarının vazgeçilmezi Beyaz Show programının geri döneceğine dair ifade edilenler gündemde yer alırken, bir açıklamada Beyazıt Öztürk'ten geldi.

65269ad84e3fe11f1cc5c54e.webp

"YİNE Mİ AYNI ŞEYLER"

Uzun zamandır beklenen Beyaz Show hakkında son olarak müjdeyi Acun Ilıcalı vermişti. Aramıza Kalmasın tarafından paylaşılanlara göre, milyonların beklediği Beyaz Show programı için Beyazıt Öztürk'ten açıklama geldi. Program hakkında olumlu bir konuşma yapan Öztürk, programı yeniden başlatmak gibi bir niyetlerinin olduğunu söyledi.

Tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi şeyler yapmak istediklerini söyleyen Öztürk, akıllarda keyifli ve güzel kalan programı yeniden doldurup farklı bir şeyler katmak istediğini açıkladı. İnsanların 'Yine mi aynı şeyler?' dememesi için açıklamasında, "Yaptığım işlerin insanlar için ne kadar değerli olduğunu biliyorum. O yüzden biz de izleyiciye saygı gösterip en değerlisini vermek için bekliyoruz." ifadelerini kulandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN