Beyin kanaması geçiren Ali Tezel, yarın yoğun bakımdan çıkıyor

Beyin kanaması geçiren Ali Tezel, yarın yoğun bakımdan çıkıyor

Beyin kanaması geçiren gazeteci yazar ve sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel'in eşi Derya Tezel, Tezel'in yarın yoğun bakımdan çıkacağını açıkladı.

Gazeteci yazar ve sosyal güvenlik uzmanı Ali Tezel’in sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Derya Tezel, “Eşimin sağlık durumu iyiye gidiyor. Yarın yoğun bakım servisinden çıkarılıp normal odaya alınacak. Tedavisi bir süre daha burada devam edecek. ÖNEMLİ NOT: Hastaneye ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Hastaneden çıktıktan sonra ziyaret edebilirsiniz. Arayan soran herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ali Tezel geçtiğimiz günlerde beyin kanaması geçirmiş ve ardından da yoğun bakıma alınmıştı. Tezel’in eşi, “Yoğun bakımda bekliyorum. Beyin kanaması geçirdi eşim. Durumu iyi olacak” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN