Bilinçaltı kişilik testi: Psikolojik sorunlarını ortaya çıkarıyor...

Bilinçaltı kişilik testi: Psikolojik sorunlarını ortaya çıkarıyor...

Her kadın kendini bir kraliçe gibi hissetmeli ama aynı zamanda bazen küçük bir prenses, bazen de bir hizmetçi olduğunun da açıkça farkında olmalıdır. bugün size sunduğumuz 3 ayakkabıdan birisini seçin ve aslında ne olduğunuzu öğrenin...

Size sunduğumuz bu testte bir çift ayakkabı seçmeniz gerekiyor. Kim olduğunuzu bilmek ister misiniz? Bir kraliçe mi, bir prenses mi yoksa bir hizmetçi mi? Siz hangisisiniz? Bunu öğrenmen için sadece en sevdiğin ayakkabı çiftini seç ve senin hakkında ne söylediğini oku.

ayakkabi-testi.jpg

BİRİNCİ AYAKKABI BİR KRALİÇENİN AYAKKABISIDIR

Sen hem ruhen hem de bedenen bir yetişkin ve zihinsel olarak sağlıklı bir insansın. Hayattan neye ihtiyacın olduğunu biliyorsun, bu yüzden gereksiz şeylerle zaman kaybetmiyor ve hedefine ulaşıyorsun. Bazen canın sıkılsa da her zaman net bir şekilde hayat planını takip et.

Böyle bir kararlılık sizi genellikle başarıya götürür. Harika bir zevkiniz ve hayata bakış açınız var. Sizinle konuşmak her zaman ilginç oluyor. Çünkü siz gerçekten entelektüel olarak gelişmiş bir insansınız ve sohbeti tamamen farklı konularda sürdürebiliyorsunuz.

2 NUMARA BİR PRENSESİN AYAKKABISI

Yaşın ne olursa olsun fark etmez çünkü derinlerde kendinizi her türlü kapris hakkına sahip genç bir kız gibi hissediyorsunuz. Çoğu zaman bu durum başkalarıyla olan ilişkilerinizde ciddi bir sorun haline gelebiliyor.

Tatlısın, güzelsin ve kibarsın ama bazen dikkat çekmek istiyorsun ve çocuk gibi davranmaya başlıyorsun. Herkes bundan hoşlanmaz bunu unutmasan senin için iyi olacak.

3 NUMARA BİR HİZMETÇİNİN AYAKKABISIDIR

Siz bazı özgüven sorunları yaşıyorsunuz . Bazen de kendinizi yersiz ve yurtsuz hissediyorsunuz. Kendi başınıza hiç bir sebep yokken üzüntüye kapılıyorsunuz, sık sık endişeleniyor, kendinize ve bazen de başkalarına karşı güvensizlikten kıvranıyorsunuz.

Başarılı olmak için yersiz olan bazı korularınızı ve endişelerinizi aşmanız gerekiyor. Zaman kaybetmeden hayattan zevk almaya başlamalısınız. Ruhunuzun hüzün karabasanından çıkmanıza izin verirseniz, hayatın tüm zevklerini hissedebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN