Bugün 12.17'ye dikkat! O saatten itibaren tüm burçlar Akrep etkisine girecek! İşte akrep etkisinin size getirdikleri...

Bugün 12.17'ye dikkat! O saatten itibaren tüm burçlar Akrep etkisine girecek! İşte akrep etkisinin size getirdikleri...

Merkür bugün Venüs'le aynı hizaya giriyor ve biz bir şeyleri çözmeye, birbirimize iltifat etmeye, olumlu yönleri görmeye ve değiş tokuşlarımızdan zevk almaya meyilli bir ruh haline kavuşuyoruz. Duygularımızı analiz edebiliriz. Anlaşmalara varmak veya başkalarıyla müzakere etmek için mükemmel bir zaman başlıyor.

21 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Her iki gezegen de bugün ilerleyen saatlerde Satürn'e beşte birlik açı yapıyor ve biz bu etki ile zevkli bir şekilde manevra yapma ve plan yapma eğiliminde oluyoruz. Bugün güvenilirliğimizi ve sadakatimizi sergiliyor olabiliriz. Ay, dengeli, arkadaş canlısı ve zarif Terazi geçişine 12:17 'ye kadar devam edecek ardından keskin, algılayıcı Akrep'e geçecek.

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Küçük etkinlikler, özellikle onları organize etmede aktif bir rolünüz varsa, bu pazartesi günü sizi meşgul edebilir. Neyse ki, bunların hiçbiri sizi bunaltmayacak, aksine gerçekten anın tadını çıkaracaksınız.

Bu durum, şu anda hayatınızda olup bitenler için besliyor gibi göründüğünüz iyi duyguları akla getiriyor.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim, hayatınız üzerinde büyük bir etki yaratabilecek küçük eylemlerle ilgili. Partnerinize olan sevginizi, muhtemelen çok iyi karşılanacak küçük bir sürprizle gösteriyorsunuz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler burcundan çoğu kişi için ama özellikle bekar olanlar için aşkta şanslı bir gün. Çok duygusalsınız ve büyük olasılıkla gün boyunca aynı frekansta devam edeceksiniz.

Bir aile üyesi sizden yardım isteyebilir ve bu sizin daha zevkli bir şey yapmanıza engel olsa da, ona yardım etmek için biraz zaman ayıracaksınız.

burcunuz.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu pazartesi oldukça nostaljik hisler taşıyorsunuz ve geçmişe dönmeyi isteyeceksiniz. Bu durum işinize odaklanmanızı da engelliyor.

İyi haber şu ki, harika anları da hatırlayacaksınız, bu sizi daha iyi bir ruh haline sokacak.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim, son zamanlarda yaptığınız ve artık başarılı bir şekilde görmezden gelebildiğiniz bir şeyle ilgili olarak sizi geç de olsa uyandıracak.

Bu çok önemli bir şey olmayabilir ama kesinlikle sizi içinde bulunduğunuz körlükten kurtaracak. Bazı Aslanlar öğleden sonra alışveriş yapmakla meşgul olacak.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

İyi bir ruh halinde ve yolunuza çıkan her şeyin üstesinden gelmeye istekli göründüğünüz için önünüzde rahat bir gün var. Etrafınızda pazartesi sendromunu yaşayanları görmezden geliyorsunuz ve ortaya çıkan herhangi bir projeye atlamakta tereddüt etmeyeceksiniz.

Belki de coşkunuzu biraz azaltmalısınız, yoksa insanlar bu hareketlerinizi yanlış yorumlayabilir.

burc.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Çok üretken ve çalışkan olduğunuz için bu pazartesi ilginç bir hafta başlangıcı yapıyorsunuz. Uzun zamandır ilk kez, işe başlamadan önce talimatları okuyorsunuz ya da belirli bir konu hakkında fikir beyan etmeden önce öğreniyorsunuz.

Bu sorumlu tavrınız sayesinde çevrenizdekilerin saygısını kazanma ihtimaliniz yüksek.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bir davetten ya da birinin söylemeyi ya da yapmayı unuttuğu bir şeyden yararlanıyorsunuz. Bu büyük bir şey ya da suçluluk duymanızı gerektiren bir şey değil ama aynı zamanda kendi endişeleriniz yüzünden, bu fırsatların getireceği faydalardan tam olarak yararlanamayacaksınız.

Öğleden sonra, gerçekten bu konuda biriyle konuşma ihtiyacı hissedeceksiniz ve neyse ki o kişi size güven verebilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Hava yoluyla seyahat etme olasılığı bugün kendini gösterebilir. Bu yolculuk gerçekleşirse arkadaşlarla veya küçük bir grupla yapılabilir.

Eğitim veya yayıncılıkla ilgili projeler üzerinde çalışıyorsanız, bu onları geliştirmek için iyi bir gün. Kitaplar, TV ve internet size ilginç, değerli bilgiler getirebilir. Bu, yoğun ve teşvik edici bir gün olacak.

burcunuzu.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün kendinizi yavaş yavaş izole ediyor ve kendi işinize bakıyorsunuz. Bu, dışarıdaki fırsatlara yakalamaya devam edecek bekar Oğlaklar için harika bir gün.

Diğerleri uzun zamandır kaçırdıkları bir şeyi keşfedebilir. İnisiyatif sahibi olduğunuzu göstereceksiniz ama harekete geçmekten de kaçınacağınız bir an olmalı.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Görünüşe göre, bu pazartesi günü başarmak için yola çıktığınız şeydeki ana motivasyonunuz, diğer insanların sizin hakkınızda söyleyebileceği şeylerle bağlantılı.

Kendiniz için yapmak isteyeceğiniz pek çok şey yok, bu yüzden belki de bu yüzden başkalarının söylediklerine odaklanacaksınız. Başkalarından aldığınız tavsiyeler konusunda dikkatli olmalısınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Önemli bir konuda çok sevdiğiniz bir arkadaşınıza danışmanlık yapıyorsunuz ve bu, zamanınızın çoğunu onun için harcamak anlamına gelse de bunu yapmaktan mutluluk duyuyorsunuz.

Ancak tüm bu nezaketin yanında önemli olan sınırlarınızı bilmektir. Bu kişi bir şekilde sizden faydalanıyor olabilir ama duygusal şantajlarının farkında olmayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN