Bilinçaltınız ne saklıyor? 2 dakika içinde hepsini öğren... (Psikologların en çok kullandığı test)

Bilinçaltınız ne saklıyor? 2 dakika içinde hepsini öğren... (Psikologların en çok kullandığı test)

Bu test size bilinçaltınızın ne sakladığını 2 dakika içinde söyleyecektir. Psikologların bunu kullanmasına şaşmamalı çünkü yüzde 100 doğru çıkıyor. Bu test, psikologlar tarafından insan bilinçaltının ne sakladığını belirlemeye yardımcı olan yöntemlerden biri olarak kullanılmaktadır .

BODRUM KATTAKİ EŞYALAR SİZE SİZİ ANLATACAK

Önünüzdeki resimde birbirinden farklı birçok şeyin biriktiği bir bodrum katı var. Bu test size bilinçaltınızın ne sakladığını 2 dakika içinde söyleyecektir. Bodrum katta ilk olarak gözünüze çarpan ne oldu? Belki bu şeyden kurtulmak istersin? İşte ilk gördüğünün senin hakkında söyledikleri...

test.jpg

SALINCAK

Salıncak seks hayatınızı sembolize eder. Belki de şu anda bir yakınlık eksikliği yaşıyorsunuz. Ayrıca bu işaret, sorununuzu karşınızdakine açmadığınızı ve bu nedenle de bir çözüm bulamadığınızı gösteriyor.

KUTULAR

Dikdörtgen kutular, bir kişinin kişiliğinin bir yansımasıdır. Neyle dolular? Onlarda gizli olan nedir? Duvarları şeffaf mı yoksa arkalarında hiçbir şey görünmüyor mu? Bu sembolü seçtiyseniz, düşünmeniz gereken bir şey var. Doğrudan bir benzetme yapabilirsiniz: kutuların özellikleri nelerdir - bu sizin şu andaki durumunuzdur.

KIRIK AYNA

Ayna kendimizi sembolize eder. Bu öğeyi seçtiyseniz, kendinizi kırılmış ve güvensiz hissettiğiniz anlamına gelir. Bir yol ayrımındasınız. Ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. Ayrıca bu işaret, iki kişiliğin içinizde savaştığını ve gerçek benliğinizi bulamadığınızı gösteriyor.

BİSİKLET TEKERİ

Tekerlek, sizinle dış dünya arasındaki ilişkiyi sembolize ediyor. Bu sembolü seçtiyseniz , artık bir çıkmazdasınız demektir. Bir kısır döngü içinde koşuyorsunuz ve hedefinize ulaşamıyorsunuz. Şimdi tekerlek üzerinde koşan bir hamster gibisin.

BİR ÇEKİÇ

Bu sembol, istediğinizi elde etmek için tüm gücünüzle çalıştığınızın bir işaretidir ve bunun için boyunuzu aşan işlere girişiyorsunuz. Gerekirse şiddete başvurmaktan bile çekinmiyorsunuz.

OYUNCAK BEBEK

Bebek, çocuklukla olan bağlantınızı temsil eder. Büyümekten ve sonuç olarak yaşlanmaktan çok korkuyorsunuz. Her gelen yıl içinizde korku uyandırıyor ve tüm gücünüzle yaşlanmayı engellemeye çalışıyorsunuz. Belki de dışarıdan daha genç görünmeye çalışıyorsunuz.

KİTAPLAR

Kitaplar, bilginin ve dolayısıyla yaşamın bir simgesidir. Ancak, bodruma yerleştirilmişlerse, muhtemelen varlık sebebini kaybetmişlerdir.

TABLO

Resim, hayatınızda tam bir uyumun hüküm sürdüğünün açık bir işaretidir. Kendinizle ve çevrenizdekilerle tam bir uyum içinde yaşıyorsunuz. Sevdiklerinize anlayışla yaklaşıyorsunuz ve hayatınızda bir uyum var.

DEMİR PARMAKLIKLAR

Yakınlık, izolasyon ve ayrılmanın bir işareti. Muhtemelen şu anda depresyondasın ya da çok depresif bir ruh hali yaşıyorsunuz . Endişelisiniz ve hayatınıza devam etmek için nasıl bir araya geleceğinizi bilmiyorsunuz.

KIRIK SANDALYE

Kırık mobilyalar, bir stres, belirsizlik ve dinlenme eksikliği dönemini sembolize eder.

ELMA SEPETİ

Bu sembol, bilgi, bilgelik ve kişisel mutluluk anlamına gelir. Mutlu olmak için bilgili olmanız gerekiyor. Bilgi de birden kazanılmıyor emek ve biriktirmek gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN