Billur Kalkavan'ın mezarının son hali yıktı! Sevenleri kabrine koştu

Billur Kalkavan'ın mezarının son hali yıktı! Sevenleri kabrine koştu

Kanser nedeniyle 9 ay önce yaşamını yitiren oyuncu Billur Kalkavan'ın kabrinin son hali yıktı. Kabrinin bakımsız ve mezar taşının kırık olduğu görülen oyuncunun sevenleri elinde çiçeklerle ziyarete gitti. İşte yürek burkan o görüntü...

Geçtiğimiz yıl ekimde akciğer kanseriyle savaşan oyuncu Billur Kalkavan, tedavi gördüğü hastanede 59 yaşında hayatını kaybetmişti. Aylar sonra Nişantaşı'nda görüntülenen Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı, "Vefatı bir yıla yaklaşıyor. Halen onu çok seviyorum. Benimle birlikte yaşıyor. Özlemim çok artıyor. Evin her yerinde o var" demişti.

basliksiz-1.jpg

Billur Kalkavan'ın defnedildiği gün çiçeklerle donatılmış olan mezarının son hali sosyal medyaya sızdı. Görüntülerde mezarının son halinin bakımsız ve mezar taşının ise kırık olması yürekleri burktu.

basliksiz-2.jpg

Görüntülerden sonra Kalkavan'ın sevenleri mezar ziyaretinde bulunarak mezar yerini çiçeklerle donattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN