Bir bu eksikti! İbrahim Tatlıses'in evini bakın ne yaptılar: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği destekle dikkat çekmişti

Bir bu eksikti! İbrahim Tatlıses'in evini bakın ne yaptılar: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği destekle dikkat çekmişti

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katılarak "Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Allah hepinizden razı olsun" açıklamasıyla adından söz ettiren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in evinin son halini görenler gözlerine inanamadı.

26 Ağustos'ta Bodrum Yalıkavak'ta geçirdiği trafik kazası ile hayranlarını üzüntüye boğan, kaza sonrasındaki açıklamalarıyla da dikkatleri üzerine çeken ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in evinin son halini görenler gözlerine inanamadı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şanlıurfa'da gerçekleştirdiği toplu açılış törenine katılarak "Bize Cumhurbaşkanımız yeter gerisi te go ti çı goti. Az önce de şarkı sözlerimi söyledi çok mutlu oldum. Sizleri çok seviyorum. Cumhurbaşkanım için buradayım. O beni davet etti. Son nefesime kadar da Cumhurbaşkanımızın yanındayım. Allah hepinizden razı olsun" açıklamasıyla adından söz ettiren ünlü türkücü Tatlıses'in 1 Ocak 1952'de Şanlıurfa Hızmali Mahallesi'nde dünyaya geldiği mağara, Şanlıurfa Haliliye Belediyesi tarafından restore edildi.

erdogan-tatlises-ben-sizin-dostunuz-muyum-2.jpg

'İBRAHİM TATLISES'İN BÜYÜDÜĞÜ MAĞARA'

İbrahim Tatlıses'in büyüdüğü mağaranın turizme kazandırılması için harekete geçen Şanlıurfa Valiliği ile Haliliye Belediyesi arasında protokol imzalandı. Ünlü şarkıcısının doğduğu mağara restore edildi ve müzeye, 'İbrahim Tatlıses'in Büyüdüğü Mağara' ismi verildi.

Müzeye dönüştürülerek turistlerin ziyaretine açılan mağara hakkında sosyal medyada da çok sayıda yorum yapıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları mağaranın ziyarete açılmasına 'bir bu eksikti' şeklinde tepki gösterdi.

Ekran görüntüsü 2022-12-06 125346

"İYİ Kİ DE MAĞARADA DOĞMUŞUM"

İbrahim Tatlıses, 1952'de Urfa'da, ciğerci Ahmet Tatlı’yla eşi Leyla’nın yedi çocuğunun en büyüğü olarak dünyaya geldi. Tatlıses daha önce, "Mağarada doğdum, iyi ki de mağarada doğmuşum ya orada doğmasam, sarayda doğsam kim bilir ne olurdu. Mağarada doğduğum için iftihar ediyorum" demişti.

"REKLAM OLSUN DİYE MAĞARAYI ÖNE SÜRDÜ"

Sözcü'den Ahmet Kaya'nın haberine gör ise Tatlıses'in ailesine yakın kaynaklar, Tatlıses’in 1952 yılında doğduğunu iddia ettiği mağarada doğmadığını belirterek, “Aslında o mağarada doğmadı, ‘Ayağında Kundura’ şarkısıyla şöhrete adım attığı ilk yıllarda dikkat çekmek ve reklam olsun diye onun menajerleri, albümü yapan plak şirketleri bunu yaptılar. Reklam tutunca da bunu günümüze kadar devam ettirdiler. Mağara hikâyesi tamamen asılsız” dedi.

Ekran görüntüsü 2022-12-06 125205

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN