Bir döneme damga vuran ünlü türkücü Türkiye'yi terk etmişti! Kendine bambaşka bir hayat kurdu! Son hali gündem oldu!

Bir döneme damga vuran ünlü türkücü Türkiye'yi terk etmişti! Kendine bambaşka bir hayat kurdu! Son hali gündem oldu!

Türk Halk Müziği sevilen ismi Seher Dilovan, İsviçre'ye taşındı. Şarkıcı İsviçre'nin Cenevre kentinde bir köyde eşi ve çocuklarıyla birlikte yeni bir hayat kurdu. Kendini ev, bağ, bahçe işlerine kaptıran Dilovan, müzik kariyerini ise oğlu Alan Dere'ye bıraktı. Doğa ile iç içe olan pozlarını paylaşan ünlü türkücünün son hali gündem oldu.

Ünlü Türkücü Seher Dilovan, müzik kariyerini geride bırakarak, ailesiyle birlikte İsviçre'ye taşındı. Eşi ve çocuklarıyla birlikte bambaşka bir hayat kuran Dilovan, kendini de doğaya verdi. Müzik piyasasından elini eteğini çeken Seher Dilovan, ailesi ile yerleştiği Cenevre'de bahçeli bir bir villada yaşıyor.

ev.jpg

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Dilovan, İsviçre'deki yaşamını paylaşmayı ihmal etmiyor. 53 yaşındaki türkücünün sık sık köy hayatını paylaştığı gönderilerine beğeni ve yorum yağıyor.

kebap.jpg

Öte yandan Dilovan, son olarak yaptığı açıklamada, kendisinin yolundan giden oğlu Alan Dere'nin İsviçre için Eurovision'a hazırlandığını söylemişti.

arden.jpg

Cenevre'de doğayla iç içe bir hayat yaşayan başarılı türkücünün sosyal medya paylaşımlarına sevenleri "Doğa size yaramış", "Hiç yaşlanmıyorsun" yorumlarında bulunuyor.

yemek.jpg

SEHER DİLOVAN KİMDİR?

1971 Ankara doğumlu Seher Dilovan, aslen Tunceli asıllı bir ailenin iki kızıdır. Ankara Radyosu Gençlik Korosu'nda stajyer olarak kariyerine başlayan Dilovan, Gazi Üniversitesi Tarih Bölümü'nden mezun olmuştur. İlk albümü "Ayvacı"yı 1992 yılında, müzikseverlerle buluşturdu. Dilovan, ayrıca siyasetçi Kemal Burkay'ın yeğenidir. Oynasın", "Seher Yeli", "Sabret Gönül" ve "Türkülerle Yeniden" adlı albümleri de bulunmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN