Bir dönemin yıldızıydı! Kurtlar Vadisi'nin Abdulhey'i Kenan Çoban yeni imajıyla herkesi şaşırttı: Gören bir daha bakıyor!

Bir dönemin yıldızıydı! Kurtlar Vadisi'nin Abdulhey'i Kenan Çoban yeni imajıyla herkesi şaşırttı: Gören bir daha bakıyor!

Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı "Abdülhey Çoban" karakteririyle hafızalara kazınan Kenan Çoban, yeni imajıyla herkesi ters köşe yaptı. Ünlü oyuncu yeni bir tarza bürünerek dikkatleri üzerine çekti.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizileri arasında yer alarak bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi adlı dizide "Abdulhey" karakterine hayat vererek adından söz ettiren Kenan Çoban, yıllar sonra ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun yeni imajı herkesi şaşırttı.

Kurtlar Vadisi adlı dizide canlandırdığı "Abdülhey Çoban" karakteririyle hafızalara kazınan Kenan Çoban yıllar sonra ortaya çıktı. Son olarak ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" rol alarak 'Fahri' karakterine hayat veren ünlü oyuncu yeni bir tarza büründü.

Reyting rekortmeni Kurtlar Vadisi'nde Necati Şaşmaz'ın canlandırdığı Polat Alemdar karakterine yakınlığı ile dikkatleri üzerine çeken Kenan Çoban tatilde ortaya çıktı.

TikToker gençler tarafından fark edilen Kenan Çoban'ın son hali sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Ünlü oyuncunun yeni imajını görenler "Yıllar Abdülhey'i yormuş" yorumlarında bulundu.

İşte Kenan Çoban'ın yeni tarzı...

222

fsfs

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN