Bir SMS ile kredi ayağınıza geldi! TEB'den dev kampanya: O numaraya mesaj atana tam 45.000 TL!

Bir SMS ile kredi ayağınıza geldi! TEB'den dev kampanya: O numaraya mesaj atana tam 45.000 TL!

Günümüzde birçok vatandaşın ihtiyacı olan nakit parayı bankalardan ihtiyaç kredisi olarak alabilmesi mümkün. İhtiyaç kredisi kullanacak olanlara müjde TEB bankasından geldi. Başvuru yapmak için evden çıkmaya gerek yok İşte detaylar…

Bankalar aracılığıyla ihtiyaç kredisi kullanan tüm vatandaşlara yeni işlemleri için kısa mesaj ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isterseniz ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanırsınız.

teb

TEB BANKASI SMS ATARAK BAŞVURU YAPAN KİŞİLERE, İHTİYAÇ KREDİSİ ÖDEMESİ VERECEĞİNİ AÇIKLADI!

SMS ile ihtiyaç kredisi kullanabilen ve TEB bankası üzerinden kredi kullanan tüm vatandaşlar, bankanın şartlarını yerine getirmeleri halinde diledikleri zaman bu bankadan kredi alabilirler diyebiliriz. Teb Bank, ihtiyaç kredisi kampanyalarına ek olarak, vatandaşlara uygun faiz oranları ile kredi anlaşmaları ve belirli koşullarla ödeme yapmak ve ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler için nakdi kredi imkanı sunmaktadır.

Teb Bank aracılığıyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunan tüm vatandaşlar internet bankacılığı uygulamasını kullanarak 7/24 ihtiyaç kredisi alabilirler, banka müşterisi iseler veya kredi kartı başvurusu yapmak isterlerse ihtiyaç kredisi başvurusu da yapabilirler.

Kredi başvurusunda bulunan ve 18 yaşını dolduran tüm vatandaşlar bu banka aracılığıyla işlem yapmakta ve nakit kredi kullanırken düşük faiz oranı ile işlem yapılmaktadır. Son kampanyada vatandaşlar 45000 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilecek ve vatandaşlar bu krediler için 36 ay vadeli ödeme planı oluşturarak destek alacak.

TEB BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI

İhtiyaç kredisi için hızlı onay alabileceğiniz bir diğer banka da TEB'dir. Bu bankadan kredi notu en az 1500 olan kişiler 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabilirler. 45.000 TL'lik bir kredi için onaylanırsanız, banka size sadece kimliğinizle krediyi kullanma imlanı sağlıyor.

Banka şubeleri, ATM ve müşteri hizmetlerinden kredi başvurusu yapabilir ve bu bankada hesabınız varsa internet bankacılığı üzerinden yapabilirsiniz. Kredi başvurunuz online banka tarafından onaylanırsa krediyi hemen kullanırsınız.

T.C. Kimlik numaranız ile 4466 numarasına mesaj göndererek bu bankadan kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. TEB bankası bu kredi kampanyasında anında sonuç vermekte ve bu sonuca göre kredi kullanmanıza olanak sağlamaktadır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN