Bir su bardağına 250 gram karıştırıp camları böyle silin! Bu yöntemle pencerenizde yağmur suyu lekesi asla olmayacak

Bir su bardağına 250 gram karıştırıp camları böyle silin! Bu yöntemle pencerenizde yağmur suyu lekesi asla olmayacak

Evin pencere camlarında oluşan yağmur suyu lekeleri, herkesin canını sıkar. Fakat bu pratik yöntemle camlarda bir damla yağmur suyu lekesi kalmayacak. İşte, camlarda yağmur suyu lekelerinin oluşmasını önleyen yöntem...

İklim krizi nedeniyle aşırı hava olayları daha sık yaşanıyor. Aniden bastıran yağmurlar sele neden oluyor, hiç beklenmedik anda dolu yağışı meydana geliyor, çamurlu yağmur hadisesi artık sıkça görülüyor.

Yağmurdan sonra camlarda oluşan kir, toz ve yağmur suyu lekeleri camlara yapışarak kirli bir görünüme neden olur. Cam temizliği, bir evi temiz ve ferah göstermesi açısından önemli. Doğru cam silme ürünleri kullanmak, camların tertemiz görünmesini ve ışıl ışıl parlamasını sağlar. Aynı zamanda cam silmenin bazı püf noktalarını da bilmek gerekir.

YAĞMUR LEKESİ TUTMASI İÇİN CAM NASIL SİLİNİR?

Camların yağmur suyu tutmaması için cam temizliğinin doğru yapılması önem arz ediyor. Camları silerken mutlaka iç taraftan başlamalı ve camın iki tarafını da silerken sağa sola değil mutlaka yukarıdan aşağıya doğru silmelisiniz.

Ayrıca temizleme suyuna beyaz sirke eklemek hem tüm kiri hem de yağmur suyu lekelerini önler. Bunun yanı sıra Arap sabunu ve karbonat da etkili. 1 su bardağı Arap sabununun içine 250 gram karbonat ilave edin ve camlarınızı silin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN