'Bir yıldan önce yürüyemez' denilmişti: Sergen Deveci sahnelere geri dönüyor

'Baş Belası' tiyatro oyunu ekibini taşıyan minibüsün, 21 Kasım'da Amasya'nın Merzifon ilçesinde önünde seyreden TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan Sergen Deveci fizik tedavi sürecinin atlattı. Felç kalma riski olduğu ve 1 yıldan önce ayağa kalkamayacağı söylenen oyuncu sahnelere geri dönüyor.

20 Kasım 2022 tarihinde son oyunlarını sahneledikten sonra Samsun'a gitmek üzere yola çıkan "Baş Belası" adlı tiyatro ekibinin içinde bulunduğu minibüs, Merzifon'un Çaybaşı köyü mevkisinde bir TIR ile çarpışmıştı. Fizik tedavi sürecini beklenen süreden daha hızlı atlatan oyuncu, 129 gün sonra 29 Mart'ta sahneye geri dönüyor.

HASTANEDEN TABURCU OLMUŞTU

Doktorların kazada ağır yaralı olarak kurtulan Sergen Deveci'nin bir yıldan önce ayağa kalkamayacağını söylemesine rağmen ünlü oyuncu hızla iyileşti. Sergen Deveci, yaklaşık iki ay sonra ilk adımlarını attı. Kazada boynunda ve omurgasında kırıklar oluştuğu için acil ameliyata alınan Sergen Deveci, kısa süre önce hastaneden taburcu olmuştu.

Sergen Deveci 29 Mart'ta meslek hayatına başladığı BKM Mutfak Açık Mikrofon’da sahneye çıkarak stand–up yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN