Bir Zamanlar Kıbrıs son bölümde Kemal, Samson'un ölüm tuzağına düşüyor!

Bir Zamanlar Kıbrıs son bölümde Kemal, Samson'un ölüm tuzağına düşüyor!

Kemal, Derviş'in yaşadığını üstelik karısı ve kızıyla bir arada olduğunu öğrenir. Onların yanına tehlikeli bir yolculuğa çıkarken karşısında bir engel bulur: Ankaralı. İşte, aksiyon dolu son fragman...

Bir Zamanlar Kıbrıs 5. bölüm özet, ortaya çıktı. Türk hasta ve doktorları teslim almak üzere Rum tarafına geçen Ankaralı, bu meselede Samson'un onlara bir oyun oynayacağının farkındadır. Gerilim yüklü esir tesliminde Kemal, Ankaralı, İnci, Samson, Sandy, Grivas ve Makaryos aynı binada bir aradadır.

BİR ZAMANLAR KIBRIS 5. BÖLÜM FRAGMANI

5. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kıbrıs Türk halkının yaşadığı baskı ve zulmü ekranlara taşıyan Bir Zamanlar Kıbrıs'ın 5. bölümü, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 21.00'de TRT 1'de seyircisiyle buluşacak. Saat 20.00'deyse önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Bir Zamanlar Kıbrıs tüm bölümler izlemek için TRT'nin online dijital platformuna göz atabilirsiniz.

Bir Zamanlar Kıbrıs son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Makaryos güçleri Lefkoşa'yı ele geçirip Rauf Denktaş ve Fazıl Küçük'ün karargahı düşerken Türkiye, Kıbrıs'a müdahale kararı alır. Kıbrıs Türkü varını yoğunu ortaya koyup direnirken tükenmekte olan zamana karşı Türk jetleri onların yardımına yetişir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Kıbrıs 5. bölüm özeti: Kemal, karısı ve kızını kurtarmak için bile isteye Samson'un ölüm tuzağına çekilir. Günler sonra İnci ve Müge ile ilk kez buluşan Kemal, şimdi onları almak için canını vermeye hazırdır. Diğer yanda ise, Makaryos'un Bereli avı sürmektedir. Makaryos'a destek veren SSCB'nin KGB'yi de oyuna sürmesi ile Bereli için zor zamanlar başlar. Adaya gelmek üzere yola çıkan Ayşe'yi,  Mersin'de büyük bir sürpriz beklerken Hamitköy'de kalanlar hiç beklenmedik bir sorunla karşı karşıya kalır: İnci ve Müge'den sonra Mine'yi de kaybetme ihtimali aileyi perişan eder.

BİR ZAMANLAR KIBRIS 5. BÖLÜM ÖN İZLEME

BİR ZAMANLAR KIBRIS NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güçlü oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin çekimleri Kuzey Kıbrıs'ın başkenti Lefkoşa ve Gazimağusa'nın yanı sıra Yavru Vatan'ın çeşitli bölgelerinde gerçekleştiriliyor. Çekimlerin bir bölümü Geçitkale beldesine bağlı olan İncirli Mağara'da yapıldı. Türkiye'deki sahneler ise Mersin ve İstanbul'da çekildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN