Birce Akalay'dan üzen haber: Tanınmayacak halde! Hastalığı yüzüne sirayet etti, son halini Instagram'dan paylaştı

Birce Akalay'dan üzen haber: Tanınmayacak halde! Hastalığı yüzüne sirayet etti, son halini Instagram'dan paylaştı

Son dönemin popüler aktrislerinden Birce Akalay, büyük talihsizlik yaşadı. 'Bir Derdim Var' dizisinin yoğun geçen çekimlerinde yorgun düşen ünlü oyuncu, yakalandığı rahatsızlığı sosyal medyadan fotoğrafıyla birlikte paylaştı. İşte, Birce Akalay'ın hastalığı ve son hali...

Kanal D'de yayınlanan 'Bir Derdim Var' dizisinde 'Nilüfer' karakterini oynayan Birce Akalay, yaşadığı rahatsızlığı sosyal medyadan paylaştı. 39 yaşındaki oyuncunun yüzünde uçuk ve sivilceler çıktı.

BİRCE AKALAY'IN HASTALIĞI NEDİR?

Sivilcelerin nedenini açıklayan Birce Akalay, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Diziye 'kayıt' dediğimizin ilk haftasından bu kare. Yüzüm heyecandan ve stresten açan çiçeklerle dolu biraz. Ama gerçek. siz bir de sete sorun başka neler oldu neler! Neyse...

Sevgili dostlar, yayından sonra ancak gelebiliyorum kendime. Bu heyecanımla unuttuğum dostlarım olduysa lütfen beni affedin. Bugüne kadar birçok değerli projede var oldum. Ancak ilk defa perşembe akşamı yayını izledikten sonra uzun süre gözyaşlarıma hakim olamadım.

Benim için Bir Derdim Var'ın neden böyle hissettirdiğini çok yakınımdaki dostlarım bilirler elbette. Hayatımda hiç yüzünü görmediğim, hiç ama hiç tanımadığım ya da tanışamayacağım çocuklara, gençlere, insanlara dokunabilmek, onlara biraz olsun derdimizi anlatabilmek şansına erişebilmiştim sonunda. Bunun benim için anlamı paha biçilemez işte."

birce-akalay-sivilce-ucuk-hastalik.jpg

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN