Bolluk bereket başlıyor! Koç, boğa, aslan, terazi, akrep, kova, oğlak ve balıklar... İşte 11 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Bolluk bereket başlıyor! Koç, boğa, aslan, terazi, akrep, kova, oğlak ve balıklar... İşte 11 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Hayatınızda bolluk giderek artıyor ve iyi şeyler yolunuza çıkıyor olsa da, hayatınıza getirdikleri faydaların tamamını alabilmek için onlara açık kalmanız gerekiyor. Suçluluk ve pişmanlık da dahil olmak üzere her şeyi çok derinden hisseden birisiniz. Ancak çok fazla suçluluk ve pişmanlık duyduğunuzda, sizin için gerçekten önemli miktarda olan iyi şeyleri kaçırabilirsiniz.

11 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Kişisel bir ilişki konusundaki bilgeliğiniz ve içgörünüz hızla artıyor. Bununla ilgili herhangi bir mucize yok. Bu, çok fazla gözlem ve derin düşüncenin sonucunda ortaya çıktı. Ancak, uğraştığınız bir sorun hakkında olduğundan çok daha bilgili ve anlayışlı olsanız da, bu henüz tüm yanıtlara sahip olduğunuz anlamına gelmez. Gözlemlemeye, bu konuda düşünmeye ve kendi şefkatinizi bu gözlemlere uygulamaya devam edin. Bir yolunu bulacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bir hayalinizin gerçekten gerçekleşebileceğine inanma cesaretini gösteremediniz. Bu nedenle, bu hayali fantezi dünyasına bıraktınız. Arada sırada aklınıza geliyor olsa da ve bundan keyif alsanız da daha ileri gitmiyorsunuz. Belki de gerçekleşmezse hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorsunuz. Ya da belki de başarısızlıktan korkuyorsunuz. Ancak bir hayali yok saymak da bir hayal kırıklığı ve başarısızlıktır. Kendinize en azından deneme fırsatı verin.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Düzenli egzersiz yaparak bir fitness programına başlarsanız, özellikle başlangıçta biraz yorgunluk ve kas ağrısı yaşayabilirsiniz. Bu sadece forma girmenin bir gereğidir. Kötü bir şey değil. Aslında, kendiniz için iyi bir şey yaptığınızı hatırlatır. Şu anda yapmaya çalıştığınız bir şeyle ilgili denemeler ve sıkıntılar yaşıyor olabilirsiniz. Olumsuz hissettirse de, bunu iyi bir şey olarak görmeye çalışmalısınız. Bunun size başardığınızı hatırlatmasına izin verin. Bu duyguların sizi engellemesine izin vermeyin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Hayatınızda bolluk giderek artıyor ve iyi şeyler yolunuza çıkıyor olsa da, hayatınıza getirdikleri faydaların tamamını alabilmek için onlara açık kalmanız gerekiyor. Suçluluk ve pişmanlık da dahil olmak üzere her şeyi çok derinden hisseden birisiniz. Ancak çok fazla suçluluk ve pişmanlık duyduğunuzda, sizin için gerçekten önemli miktarda olan iyi şeyleri kaçırabilirsiniz. Kendinizi daha çok sevmeye ve kendinize karşı daha nazik olmaya çalışın. Böylece hayatınıza daha fazla iyi şeyin girmesi için gerekli kapıları açmış olursunuz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün başarmanız gereken çok şey olabilir ve bunları başarmak size büyük bir memnuniyetin yanı sıra bazı endişe ve kaygılarınızdan kurtulma fırsatı da verecek. Eğer devam ederseniz, her şeyi tamamlayabilirsiniz. Ancak mola vermek veya başka görevler üstlenmek için durmaya devam ederseniz, asla tamamını bitiremeyebilirsiniz. Devam etmek için kendinizi cesaretlendirmeniz gerekir. Zaman zaman zihinsel olarak yorucu olsa da, bu tamamlamaya değer bir hedeftir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Birine yardım etmek için onun hedefini onaylamak zorunda değilsiniz. Birine karşı nazik olmak için ona hayran olmanız gerekmez. Bugün, bir nedenle ya da bir ölçüde ne hayranlık duyduğunuz ne de onayladığınız birine yardım etmeniz istenebilir. Yine de, ona bir konuda yardımcı olmak için içinizde derin bir arzu olabilir. Kendinizi bundan vazgeçirmeye çalışmayın. İçinizdeki sesi dinleyin. O anda o kadar da takdire şayan olmasalar da, nezaketiniz ve desteğiniz sayesinde ilerleme kaydedeceklerini görebilirsiniz. Bu değerli bir hedeftir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Sorunu dikkatle araştırır ve denemeye devam ederseniz bugün bir problemi fırsata dönüştürebilirsiniz. İlk başta öyle görünmeyebilir çünkü böyle hissetmek için çalışmanız gerekecek. Bu, tanıştığınız zeki biri, kurduğunuz bir ilişki veya gelişmenize yardımcı olacak öğrendiğiniz bir şey aracılığıyla gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumun iyi yanlarını arayın.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Çocukluğumuzda sevdiğimiz bir televizyon dizisinden ya da filmden hatırladığımız bir karakteri canlandıran oyuncuyu yıllar sonra gördüğümüzde, hepimizin yaşlanmakta olduğu gerçeği içimizi burkuyor. Hiçbirimiz sonsuza kadar genç kalamayız. Bunu düşünmek, çocukluk ve gençlik yıllarımızda hayalini kurup da peşinden gitmediğimiz şeyler için pişmanlık duymamızı da beraberinde getirebilir. Ancak kaç yaşında olursanız olun, denemek için asla geç değildir. Peşinden koşmadığınız bir hayal için pişmanlık duyuyorsanız, aslında hala ona ulaşabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir kişinin müziği seviyor olması, şarkı söylemek için doğal bir yeteneğe sahip olduğu anlamına gelmez. Ancak öyle olmasa bile, istediğinde ses tonlarını geliştirmek için yapabilecekleri şeyler vardır. Bir vokal koçuna başvurabilir, vokal egzersizleri ve bol bol pratik yapabilir. Bu sayede sesini geliştirebilir ya da üzerinde biraz çalışması gereken yeteneklerini ortaya çıkarabilir. Bugün yapmak istediğiniz bir şeyle ilgili bir bilinmezlikle karşı karşıyasınız. Bu konudaki tutkunuza rağmen yeteneğinizin olmadığını düşünebilirsiniz. Pes etmekten vazgeçip yardım isteyin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir şeyle ilgili kaygılarınız sizi aşağı çekiyor. Bu ister bir ilişki, ister kaçırılmış bir fırsat ya da düzeltmek istediğiniz olumsuz bir şey olsun, ona endişeyle yaklaşmak sağlıklı değil. Kendinizi daha az güvende ve daha endişeli hissetmenize neden olan düşünceleri besliyor olabilirsiniz, ancak bunun sona ermesi gerekir. İstediğiniz bir şeyi ortaya çıkarmaya çalışmak kötü bir şey olmasa da, bunu yapma şekliniz büyük bir fark yaratır. Mevcut çabanız işe yaramıyorsa, yeni bir yaklaşım deneyin, sizi güçlendiren ve iyi hissetmenizi sağlayan olumlu düşüncelerle dolu bir yaklaşım.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Birinin size sürekli sorduğu sorunun cevabını bilmiyorsunuz, ancak bunu itiraf etmekten çekiniyor olabilirsiniz. Ne de olsa zekanız ve öngörünüzle tanınıyorsunuz ve cevabı bilmediğinizi itiraf etmek itibarınızı zedeleyebilir, değil mi? Yanlış. Siz de dahil olmak üzere hiç kimse tüm cevaplara sahip değildir. Cevabı bilmediğinizi kabul etmek sadece ne kadar onurlu olduğunuzu ve öğrenmeye ne kadar açık olduğunuzu gösterir. Bir şeyi bilmediğinizi veya bir şeyden emin olmadığınızı itiraf eden açık bir yanıt, sizi eninde sonunda doğru cevaba götürecektir. Bilmediğimiz şeyler değil; yeterince bilmediğimiz şeyler başımızı belaya sokar.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Büyülü güçleriniz var. Ne yazık ki, harika şeyler ortaya çıkarma yeteneğiniz şu anda aleyhinize işliyor olabilir. Yanlış giden bir şeyi olduğundan çok daha büyütüyorsunuz. Korkunuz, gözünüzde büyüttüğünüz problemleri çözmenize engel oluyor. Tek yapmanız gereken kendinizi korkudan kurtarmaya odaklanmaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN