Borçların kökünü kazayacak SGK 7440 ekranı açıldı! Son tarihi kaçıran dizlerini dövecek: Borcu olanlar aman dikkat!

Borçların kökünü kazayacak SGK 7440 ekranı açıldı! Son tarihi kaçıran dizlerini dövecek: Borcu olanlar aman dikkat!

Milyonlarca SGK’lı 7440 yapılandırmasına ilişkin soruların cevaplarını araştırıyorlar. İşte detaylar…

1 Ocak 2012 tarihinden itibaren gelir muayenesinden geçmediği için borca girenler, gelir sınavına geç katılanlar ve SGK tarafından gelir muayenesi öncesi en yüksek katkı payı yükümlülüğü talep edilenler ile katkı payı borcu olanlar, Borçlu ama zamanında gelir testi yaptıran aftan yararlanabilir. Detaylar haberimizde…

emekli

SGK 7440 YAPILANDIRMA BAŞVURU EKRANI! BORÇ YAPILANDIRMA İÇİN SON TARİHİ KAÇIRMAYIN

SGK 7440 yapılandırma başvurusunun detayları araştırılıyor. SGK yapılandırma talep süreci devam ederken başvuru tarihlerine dikkat çekiliyor. Yapılandırmadan faydalananların, son tarihi kaçırmaması için uyarı verildi.

Borç yapılandırması kapsamında başvuru süreci başlatılmıştır. SGK 7440 yapılandırmalarına başvurmak istiyorsanız, son başvuru tarihine kadar başvurunuzu tamamlamanız gerekmektedir. SGK 7440 yapılandırma talebinizi e-devlet sisteminiz üzerinden kolayca iletebilirsiniz. SGK 7440 yapılandırma başvurusu nasıl yapılır 2023 yılında SGK yapılandırma talebi nereden yapılacak? E-Devlet SGK 7440 yapılandırması için nasıl başvurabilirim? İşte merak edilenler...

SGK YAPILANDIRMA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

SGK yapılandırma başvuru süreci devam etmektedir. Başvuru sürecinin başlamasıyla birlikte tüm detaylar araştırıldı. SGK Yapılandırma Talebinizi ayrıca sorumlu SGK Bölge Müdürlüğü/Sosyal Sigortalar Merkezi'ne veya e-devlet veya e-işveren ekranlarınız üzerinden elektronik ortamda da iletebilirsiniz.

SON BAŞVURU TARİHİ 31 MAYIS

SGK 7440 yapılandırmaları için son tarih 31 Mayıs. Başvuru süreci devam edecek ancak başvuru tarihi değişenlerin 31 Mayıs 2023 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

İLK TAKSİT ÖDEMESİ 30 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK

SGK yapılandırması için son tarih olarak 31 Mayıs 2023 açıklandı ancak ilk taksiti merak edenler için cevap bekleniyor. Emlak kredisinin ilk taksit ödemesi 30 Haziran 2023 tarihinde başlayacak. Bir yandan borcunuzu peşin ödeyebileceğiniz gibi 12, 18, 24, 36 veya 48 ay vadeli ödeme seçenekleriniz de var.

HANGİ BORÇLAR YAPILANDIRMA KAPSAMINDA?

Çalışma ayrıca hangi borçların yeniden yapılandırma kapsamında olduğuna da bakmaktadır. Tüm vergi, sigorta, nüfus, askerlik, ulaşım, adli ve idari para cezaları, köprüler, kaçak otoyol geçişleri, destek sigortası primleri, öğrenim kredisi borçları yeniden yapılandırılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN