Sinan Akçıl, TOGG almak için bakın ne yapmış! Tek hayali TOGG çıktı: İki aracıyla birden...

Sinan Akçıl, TOGG almak için bakın ne yapmış! Tek hayali TOGG çıktı: İki aracıyla birden...

Yerli otomobil TOGG'un seri üretime geçmesinin ardından birçok ünlü isim satın almak için sıraya girdi. T10X modeli için başvuru yaptığını belirten Sinan Akçıl, TOGG otomobili almak için yaptığı fedakarlığı da anlattı. İşte detaylar...

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) T10X modelinin Bursa'da üretilen ilk iki örneğinin teslimi için, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde teslim töreni düzenlendi.

TOGG'un ürettiği ilk iki otomobil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından satın alındı.

togg-erdogan.jpg

TOGG ALMAK İÇİN 2 ARACINI SATTI

TOGG almak için sıraya giren şarkıcı Sinan Akçıl, bunun için 2 aracını da sattığını söyledi. Ensonhaber'e konuşan ünlü şarkıcı, ilk 20 bin şanslı arasına giremediğini söyledi.

41 yaşındaki şarkıcı, sırada beklediğini ve konserlere gitmek için kullandığı minibüsü de satıp, sadece TOGG kullanmak istediğini dile getirdi.

togg-sinan-akcil.jpg

KONSER MİNİBÜSÜNÜ DE SATACAK

"Çok istiyorum TOGG. Başvurduk ama çıkmadı, sonraki sıradayız" diyen Sinan Akçıl, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"Yakın zamanda inşallah iki aracımı da sattım, TOGG almak ve tek araba kullanmak istiyorum. Sadece konserlere gidip geldiğimiz bir minibüsümüz var. TOGG gelince o da gidecek. Ben 3 araçtan vazgeçip, yerli ve milli TOGG'u kullanmayı tercih ettim."

sinan-akcil-togg.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN