Boşanır boşanmaz soluğu tatilde alan Şeyma Subaşı'ndan beklenmedik hamle! Önce paylaştı, sonra geri adım attı...

Boşanır boşanmaz soluğu tatilde alan Şeyma Subaşı'ndan beklenmedik hamle! Önce paylaştı, sonra geri adım attı...

Şeyma Subaşı, mayıs ayında uzun süredir birlikte olduğu Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi dünya evine girmişti. 29 Eylül'de tek celsede boşanan Subaşı, boşandığı günden beri partiden partiye koşuyor. Hüsranla sonlanan evliliğin ardından son paylaşımında üzgün görünen Şubaşı'dan açıklama üstüne açıklama geldi.

3 Mayıs 2023 tarihinde Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturan Şeyma Subaşı şiddet gördüğü iddialarıyla evlendikten bir süre sonra boşanmıştı. Evliliği kadar boşanma haberiyle de gündemde geniş yer tutan Subaşı, paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

medo.jpg

Subaşı'nın, Instagram hesabından yayınladığı ve "Müzik dinledim ve bu bana zihnimizde kendi dünyamızı yaratabileceğimizi fark ettirdi. Hayal kurmak için dışarıdan bir şeye ihtiyacımız yok. Zihnimizi kontrol etme gücüne sahibiz, bu Tanrı'nın bize bir armağanı" mesajını yazdığı bir videosunda hüzünlü göründüğü dikkat çekti.

Bu videosuyla ilgili aldığı mesajların ardından bir paylaşım daha yapan Subaşı, yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için açıklama yaptı. Subaşı, paylaşımında ifadelerine yer verdi.

seyma-paylasim.jpg

YANLIŞ ANLAŞILDIM...

"Sanırım tekrar yanlış anlaşıldım arkadaşlar. O videodaki dudak bükme hareketim üzgünlük değil tam tersi mutluluk aslında. Çok fazla şükretmek ve bilincinde olmak; burada olduğumun, etrafımın, yaşadığımın hissettiğimin... Bunlarla alakalı bir mutluluk. Üzülmek değildi ama üzülebilirim de tabii. Bir sürü şeyler yaşıyoruz, ruh hallerimiz değişiyor. Normal. Ama videom üzülmekle alakalı değildi."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN