BOTAŞ iş arayanlara imkan kapısını açtı! Üstelik KPSS şartı da aranmıyor! Bu şartlara uyanların işi hemen hazır

BOTAŞ iş arayanlara imkan kapısını açtı! Üstelik KPSS şartı da aranmıyor! Bu şartlara uyanların işi hemen hazır

İş arayanlara müjde verildi. 2023 yılında personel alımları için başvurular devam ederken başvuru detayları da merak ediliyor. BOTAŞ KPSS şartı olmadan 261 personel alımı yapacağını açıkladı. İşte personel alımları için merak edilen tüm detaylar…

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ), kurum bünyesinde istihdam edilecek farklı pozisyonlar için personel alımı yapılacağını açıkladı. BOTAŞ toplamda 261 kişiye iş vermeyi hedeflerken KPSS şartı istemediğini belirtti. Lisans ve ön lisans mezunlarının da başvuru yapabileceği belirtilirken başvuru detayları da tek tek açıklandı. İşte personel alımları için merak edilen tüm detaylar…

BOTAŞ HANGİ KADROLARA ALIM YAPACAK?


Muhtelif pozisyonlarda istihdam edilecek personel için başvuruların başladığını belirten BOTAŞ sözlü sınav ile 261 personel alımı yapılacağını duyurdu. Yayınlanan ilana başvuru yapmak isteyen kişiler İŞKUR üzerinden belirlenen tarih içerisinde başvuru yapabilmektedir. Kurum bünyesinde alım yapılacak olan kadro ve pozisyonlar şu şekildedir:

  • Mühendis
  • Teknisyen
  • Uzman Yardımcısı

Farklı branşlar kapsamında istihdam edilecek olan adaylar için farklı özel şartlar geçerli olmaktadır.

botas.jpg

ADAYLARDAN İSTENEN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?


İŞKUR üzerinden yapılacak olan personel alımları için adayların belirlenen başvuru tarihleri arasında işlemlerini yapması gerekiyor. Her kadro için farklı bir özel şart geçerli olurken ilan metninde yer alan hükümler şu şekildedir:


İŞKUR üzerinden yapılacak başvurular için adayların evrak teslim süreci ve sözlü sınav tarihleri ‘’botas.gov.tr’’ adresi üzerinden açıklanacaktır.

İşbaşı yapan işçiler 30 gün boyunca deneme süresi kapsamında yer alacak.
İşe başlayan personeller 3 yıl boyunca nakit talebinde bulunamaz.
Başvuruda bulunacak olan adayların yayınlanan ilan tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor.

botas-personel.jpg

BOTAŞ PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLER

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan kapsamında personel alımları için 16 Ocak- 20 Ocak 2023 tarihleri arasında başvuru yapılacağı duyuruldu. Adayların belirlenen tarih sureleri içerisinde geçerli olan adres üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Alımlar kapsamında adaylar için istenen bütün özel ve genel şartların sağlanması gerekmektedir. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanlar kapsamında personellerin Ankara, İstanbul, Konya, İzmir, Samsun başta olmak üzere diğer şehirler için de başvuru yapabileceği açıklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN